Tuesday, May 15, 2007

Seurataan MatoApinaa :), tuntia "kovempana" B)... :D!


Joo eli nuQmaan vaan sitten :/... :'(, mutta, MUTTA päivän loma alkaaa huomenna =), FUCK YEAH :D! Eli huominenhan on kun viikonloppu <3, ilman lauantaina ja herkkuläjää (perjantaina sit läjä <3...) :/... :'(, TSIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiish :|... :/... :D! Noh, mutta khyllä TOD kelpaa =), TOD! Ainoa vaan että rahaa menee :/, mutta, noh, menkööt :|... B)... :'(... :D! No mutta nuQmaan vaan että "jaksaa" lomailla <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Olis jo kotonaH =), TOD!

Mässyostoksilla tosiaan käytiin <3... B), FUCK YEAH :D!


Joo eipä ole tässä kuvassa muuta sälää kun selvisi vasta kuvan oton jälkeen että äiti lähti/lähtee ja uutta en jaksanut enään ottaa uusien ostosten jälkeen joten :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta Fazerin sininen siis ostettiin pitkästä aikaa :), khyl TOD kelpas/kelpaa <3... Joo ja empä enään kestänyt odottaa Yö Pantteri Mixin (mahdollista, aika varmaa...) floppaantumista :/... :ashamed:... :'(, mutta eipä harmita kun ihan hyvää on :), mutta parempaa/salmiakkimaisempaa voisi khyllä olla :|... :'(... :D! No mutta floppamaan tämä tulee ulkonäkönsä ja noh, ihmisiä ei vaan tämmöset shitit (:D) kiinnosta :|... :'(... :D, floppi hintaan khyllä =), ainakin mua B), FUCK YEAH :D! No mutta, chatin (lähinnä musakisan... ) kautta vaan mässyttelee sinistä ja floppia katsoen TV:tä =), pikku shitti kotiteatteritonta sellaista khyllä :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!?


Floppais jo =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeee :D!

Päivän mies patonkeineen <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo tosiaan patonkia (ja limua, Spriteä sellaista <3... :D) sitten vedettiin Ozin kera <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo khyllä EHDOTTOMASTI pitäisi olla joka päiväistä <3...


...but aint torturing with some MOTHAFUCKING old shit green (:D) macarone :|, NOT really DONT!

Koti vapautui <3... =)... B), mutta...


Joo koti sitten vapautui =), mutta vain pariksi tunniksi äitin lähtiessä vaan johonkin vanhempain iltaan :/... :'(, GODDAMN :|... :/... :D! Noh, ehtipä tässä herkutella ja kattoa pari ohjelmaa, tai siis yhden, Oz a.k.a. Kylmän ringin =) (nätisti yrjös/yrjöö kuvassa <3... :D)... Joo ihan hyvähän se oli :), vaikka eipä kotiteatterista pahemmin mitään muhkeita ääni tehosteita lähtenyt :/, mutta välillä edes sentään (musat ainakin...) :)... No mutta, nyt siis ollaan takas omassa pikkuhuoneessa pikku shitti TV:llä ilman teatteria :'(, TSII-SUS :|... :/... :D! No mutta eipä huvita paljoa telkkaria kattoa :/... :'(... :D (ainakaan nyt/vähään aikaan...), joten :)..., joopS :p... :D!


Khyllä olkkarin pitäis joka päivä olla vapaana =)... B)... :'(, TOD! Joo mutta mitään muuttamaan kuitenkaan ala, syödä jotain mätiä makaroneja (:D) ihan veloissa :|, NO tod THANKS...