Wednesday, May 23, 2007

Uncle Donald and Tontsa goes to sleep <3... :'(... :D!


JoopS, olipas tänään riidan aiheinen päivä :/, mutta saatiin sovittua :), sekä tuli paljon blogauksia <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta tosiaan, yksi mahdollisuus hoitaisi homman kotiin <3... =)... B), mutta aivan varma se ei ole :/... :'(, mutta khyllä mä enemmän "khyllä" (:D) puolelle kallistuisin kuin "eiH" (:D) puolelle :), mutta empä paljoa :/, vaikka uskon/TOD toivon että onnistuu =), mutta :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta nyt nuQmaan :'(, uncle Donaldin kainaloon <3... =)... B), FUCK YEAH :x, öööööö, <3... :D!


Khyllä se on toteuduttava/toimittava että päästään sinne matkalle jo tänä kesänä =)... B) (vaikka khyllä mulle helpposti kelpaisi ensi kesäkin vasta....), TOD (niin toteutumiselle =)... B), mutta myös khyllä sillekkin että ensi kesänä kelpaisi, koska eipä tarvitsisi "säädellä"...)!

Tupla pettymys tosiaan :|... :'(?!?!?


Joo tuplapettymys tosiaan tulis :|, se jo kun joutuu tulee takas :'(, mutta se vielä päälle että vanha kone odottaa kotona ja uuden saa vasta parin kuukauden päästä :'(, joten ei kiitos :|?!?!? Sitten asia ois ihan eri jos sen sais (melkein) heti matkan jälkeen =), vaikka lahjana <3... B)... :D, mutta että pari kuukautta pitäisi odottaa :x, AINT DOING THAT SHIT (:D) :|?!?!? No mutta, eräs ratkasu tässä khyllä olisi =), mutta kattoo nyt onko kannattava/edes mahdollinen :/... :'(... :D!


Keep ur fingers crossed <3...

Päivän "skootteri" auto, ei heilahtanut sellainen <3... B)... :D!


Skootterit senkun jatkavat voittokulkuaan <3... =)... B), FUCK YE...noH :x, motskari/auto kun olisi paljon parempi =), mutta mitään ajokortteja halua ajella :|... :'(... :D! Joo mutta, eipä tosiaan ole heilahtanut vaikka vauhdista otettiin taas aika läheltä eilistä paikkaa :), FUCK YE...TOD noH :o, no osoittaa vaan kuinka hidas pa5ka (:D) toi on verrattina eiliseen motskariin :|... :/... :ashamed:... :'(, joopS :/... :'(, no joo :D... :'(... :D! No mutta, kävelyn toi aina voittaa sentään :), joopS :p... :D!


Haluuuuuuuuuuuuu motskarin :), eiku auton =), urheilu sellaisen B), FUCK YE...noH :x, kun ei saa :'(, niin ainakaan vielä, parin vuoden päästä ehkäpä eri tilanne =), jos vaan jaksaa käydä töissä :/... :ashamed:... :'(... :D!

Päivän "tänään TV:ssä MTV3:lla 22.30" mies!


Joo tänään se/toi taas jatkuu :), Diili sellainen <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo viime vuonna/kauden jälkeen khyllä sanoin että ensi kautta en kato :/... :'(... :D (paitsi alun, kait, niin sanoin, se nyt ainakin oli sillon tarkotus...), mutta sen verran on mennyt jo aikaa että mielenkiinto on taas täysissä (tai ei nyt täysissä :/, mutta ;)... :p... :D), eli koko hela hoito olisi tarkoitus kattoa alusta loppuun =), mutta jos/luultavasti kun mielenkiinto loppuu jossain keskivaihella :/, niin saatan khyllä lopettaa kesken :'(, kattoo nyt... No mutta alku ainakin katotaan mielenkiinnolla =), TOD!


Khyllä tämä nyt olisi alusta loppuun nähtävä =), TOD, mutta :/... :'(, katotaan :), joopS :p... :D!

Viikon ketju <3...


Joo onkin pitänyt laittaa jotain allekirjotuksen "TontsaBET <3" tilalle :)... :'(... :D, joten mikäs sen parempi ku mainostaa uutta ketjuani <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No ei :x, tai joo :p, se nyt vaan sattui olemaan tän viikon ketju tällä kertaa :), ansaitusti <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Nyt vain pitäisi miettiä minä päivänä vaihtaa ton :)... :/... :'(... :D, noh, eiköhän se maanantai ole paras :)... Joo eli ensi maanantaina eri ketju viikoksi allekirjoitukseen :), eri käyttäjällä khyllä varmaan :/... :'(, tai sitten ei <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS.Tehään vielä noille oma sisällysluettelonsa niin eiköhän toi ole kuuminta tavaraa sitten, öööööö, joopS :p, EHEHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeee :D!

PPS.Se ketju <3...


Behave so u can make in to the, öööööö, jooopS :p... :D!

Nakkis joined the conversation :x... <3... :p... :D!


Päätti sitten vai Nakkiskin liittyä joukkoon LOiSTavaan PAHIKSEEN (:D), no niin sitä pitää :), paitsi IHAN metsään meni khyllä toi raahaaminen, TOD!


Vai että ensi kesään asti tässä vielä odottaisin :x, no EN TOD :|, huoh |O.... Kahen vuoden päästä kesänä ens kesän teknologia on taas halventunut ja sillon/ensi kesänä ostaisin sitten sen parasta ;)... B), tämän kesän tuotteet ole mitään "erikoisia", huoh |O... Mutta siinä TÄYSIN oikeassa että kosto on TOD turhaa, varsinkin ku itekki menettää siinä... Ja kun täältä tulee sitten vaan takas niin ;)..., huoh |O... Ja toi raahaminen menee ihan ohi/yli, raahaisin littuTV:n ja monen sadan kotiteatterin Hulkille :o, mix v|tussa :x, huoh |O!??!? Ja mitä matkamuistoihin, ne saa ens kesänä, laitteet tänä kesänä <3...


Ellei, ELLEI yksi ratkaisu "pelasta", mutta meni khyllä täysin into sitä kohtaan, lapsemme (Hulk) saakin nyt yrittää saada intoni takaisin jos matkalleen haluaa...


PS.Ja tein sitten ketjun tämän "pohjalta", ilman hymiötä :o :o :o... :x... :'( :'( :'( ... :D?!?!?


Nakkis almost succeed :), but failed miserably at the end :|... :'(... :D!

PitikX karkkiaH <3... :x... :p... :D!


Näköjään <3... :p... :D, joo eli...


...eilisiä jämiä täällä vedellään :), vaan :/... :'(, EHEHHEEEEEEeeeeee :D! Joo mutta, niin, ihan hyviähän noi :), kuten eilenkim :p, joopS :D!


Jämien jämä =)... B)... :p... :D!