Monday, April 9, 2007

Arki alkaa/jatkuu taas :'(, TSII-SUS :|?!?!?


Joo siellä/täällä se arki taas kolkuttelee TSII-SUS MOTHAFUCKING CHRIST :|... :/... :'(... :D... :|?!?!? Noh, onneksi on jo sentään tiistai :), risukasassa se..., joopS :p... :D! Noh, ei kai sit muuta ku nuQmaan sitä huomista arkea varten :'(, TSII-SUS MOTHA... :|... :/... :D... :|?!?!?


PS.Noilla osallistuin sit kisaan <3... =)... B), ei jaksanut mitään muokkauksia tehdä :/, taaskaan :ashamed:... :'(... :D!


Sossupummin elämä kolkuttelisi niin oven takana taas että =)... B)... :/... :'(, EHEHEHHEEEEEEeeeeeee :D!

Päivän "300" elokuva!


No täytyy khyllä aloittaa että HEMMETIN nättiH elokuva khyllä oli <3... =), TOD! Veri roisku upeasti päiden lennellessä komeasti hidastusten (sekä nopeutusten) kera TOD hiAnosti <3.... =)... B), nättiäH :D! Joo mutta pelkkää toimintaa tää ei sentään ollut mikä oli hyväkin, koska siihen toimintaan meinasi välillä jopa kyllästyä... Mutta sitä puhetta taas oli khyllä vähän liikaa ja välillä se tuli vielä väärään kohtaan kun oli juuri odottamassa sitä toimintaa... Eli väärin oli khyllä tasapainotettu puhe ja toiminta, kumpaaki oli liikaa yhteen putkeet, tasaisesti olisi pitänyt olla... Gerard Butler oli khyllä LOiSTava kunigas Leonidinaksena <3... Naurettavat mutanttiörkit (lehmäpäät yms, pahis mutantit oli khyllä ihan hyviä :), kuten vähän "klonkkukin" :D...) khyllä vähän pilas elokuvaa :/, mutta toi khyllä taas hauskuutta (varsinkin "klonkku"...) :D, mutta mielummin ois vaan jätetty väliin... Joo eli muutama juttu pilasi elokuvaa :/, mutta toiminta oli sen verran hiAnoa ja näyttävää hidastettuine verisine päänlentoineen <3... :D, että eipä ne ylipitkät puhekohtaukset ja naurettavat mutantit paljoa haitanneet, mutta pilasivat khyllä vähän hyvää leffaa... No mutta TOD suositeltava leffa toiminnasta pitäville <3... =)... B), kuhan ei hirveästi haittaa ylipitkät puheet :/...


Mun arvosana:
8.3/10

IMDb:n arvosana:
8.0/10


NättiäH toimintaa =)... B), jota khyllä vähän pilasi ylipitkät puheet ja naurettavat mutantit :/, mutta suositeltava leffa silti =)...

God of War 2 <3... =)... B), FUCK YEAH :D!



Joo toi pitää khyllä (melkein, ellei jopa ihan...) heti hankkia kun se tulee <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ykkönen on vielä khyllä kesken :/, mutta katotaan jos saisi sen läpäistyä ton tuloon mennessä (2.5, ainakin Tilttiin...) :), mutta PAKOlla (:D) en khyllä ala läpi pelaa :|, saa sitten vaan jäädä kesken ja jatkua ton jälkeen :)... :/... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D!


Joo mutta kattoo jos vaikka saisi alennusta klubikortilla tosta pelistä <3... =)... B)... :/... :whistle:... :'(... :D, pitääkin kysellä :)...

--------> Chatti kysely =)... B), FUCK YEAH :D! <--------



Kratokset sykkimään, parinkymmenen euron klubi alennuksella =)... B)... :/... :whistle:... :'(, FUCK YEAH :D!

Good shoppings :), but over priced :|... :'(... :D!

Joo ihan hyvät laite ostoksethan tossa :), tai siis kolme =): Logitech G5, G15 ja G25 <3... =)... B), FUCK YEAH :D!



PS.Pullat vieläkin :o... :x, ei näköjään maistunu Matskulle ja Hulkille :'(, EHEHEHEHEEEeeeeeeee :D!


Ainoa vaan että "vähän" on vaan ylihinnoteltu :|... :'(... :D, G5:sen saa jo 59,90€:llä, G15:sta 78,90€:llä ja G25:sen 234,90€:llä ;), so WAY TOO OVER PRICED :|... :'(... :D! No mutta pääasia että myy LOiSTavaa tavaraa <3... =)... B), mitä nyt jostain hinnasta :|... :'(... :p, joopS :D!




Vai että Tilt ylihinnottelee mun tavaraa :|... :'(... :D, no ompahan arvokkaampaa =)... B), FUCK YEAH :D!

Kortti, 300 ja lehti <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo tulipa sit MatoApinan kanssa 300 -niminen leffa tosiaan käytyä katsomassa ja ihan hyvähän se oli :), varsinkin hidastetut (ja olihan ne nopeutetutkin ihan kivoja...) toiminnat <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Paitsi pölinää oli ehkä liikaa :/, niin alussa vaan :), mutta pölistään leffasta lisää arvostelussa =)... B), jonka toivottavasti jaksan tehdä :)... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo ja Tilt peliopaskin sit tuli/löytyi klubikortteineen (joka khyllä vaan joku väliaikanen pahvilätyskä :|... :/... :'(... :D (tuolla se lojusi lehtipinossa tietämättäni :|... :'(... :D), joopS :D! Blogataan siitäkin erikseen juttua =)... B), jos vaan jaksetaan :)... :/.... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D!


NättiäH toimintaaH =), vaikka pölinää löyty ehkä liikaa :/... :'(... :D, TOD!