Monday, July 30, 2007

Parrankasvu "Eleventh Step" Edit.3!


Kasvu senkun jatkaa kasvamistaan =), FUCK YE... ÖÖÖööö :/... :'(, joopS :p... :D! Joo paikka on taas eri kun viimeksi :saint:... :p... :D, tällä kertaa on kyseessä Suomenlinna :), jossa me MatoApinan kanssa käytiin viime viikonloppuna =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Parrankasvu "Eleventh Step" Edit.3 -kuva!


Joo ja tuli semmonen idea B)... :p... :D, että voisi kuvata kauempaa mistä noi on kuvattu että saa paremmin selvää missä kuva on otettu :), ilman mua ja mun partaa khylläkin :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|, EHEHEHEEEEEEeeeeee :D! Joo tämähän siis oli Suomenlinnasta :), mutta eipä nyt tullu otettua kaukokuvaa samasta paikasta :/... :'(... :p... :D, kahdesta syystä:

1) Eipä tossa (laivassa) ollu pahemmin tilaa kuvata kauempaa :/... :'(... :p... :D...


...ja toisekseen ja "tärkeämmäkseen":


2) Tohon aikaan ei ollu vielä tätä ideaa ;)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! No mutta valitaan/valitsin (:p... :D) nyt yhden sadoista kuvista mikä sopi parhaiten ja tälle kuvalle se meni B)... :p... :D!


Suomenlinna -kuva!



Joo mutta, niin :p... :D, nyt sitten vaan pitää mennä noitten vanhojen kuvauspaikkojen lähelle kuvaamaan kauko kuva :), TSII-SUS :|... :p... :D! No mutta eipä ole kovin iso vaiva kun matkan varrelta ne on kuvattu (Keskustat ja Itiksetkin :x, niihin kun mennään lähes joka viikko) :saint:, joopS :p... :D!


KUVAT:
1.Kuva (isona), 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva (isona), 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva (1.paikasta ja 2.paikasta), 9.Kuva, 10.Kuva ja 11.Kuva!


Eli tarkkaa parrankasvu kuvaamista sekä vielä tarkalleen missä :saint:, WAHT :o?!?!? JoopS :p, EHEHEHEEEEEEeeeeee :D!

Viikon "Halo 3 Tilt.TV ennakkotilaajan edut" ketju!


Joo eiköhän heti alkuun hehkuteta että toi (Limited) mentiin tilaamaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ainoa vaan että tätä ei "saisi"/pitäisi hirveästi mainostaa :x, koska Tilttiläisille tämä vaan on B), mutta khyllä nyt mun sad..., tuhan..., miljoonat (B)... :whistle:... :'(... :p... :D) "ulkopuoliset" lukijat ansaitsevat ton tietää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Viikon "Halo 3 Tilt.TV ennakkotilaajan edut" ketju!



Joo jotain liika mainostushäikkä toimintaa tuolta löytyi :x, joka löytyy itse ketjusta ;), jaksa mitään selitellä :|... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo BioShockikin siinä myös kiiltäisi =), kattoo nyt tilaako senkin etukäteen B)! No mutta...


Halo 3 Limited Edition -kuva (kokonaan)!


...Halo 3:sta vaan odottelemaan postiluukusta tulemaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Kaupassapa kaupassa käytiin :)... :p... :D!


Joo kauppa kutsui taas omistajaansa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli ostoksia tuli taas tehtyä :), lähinnä työsaarioistenshittievästä (:D) sellaista :|... :'(... |O... :p... :D, mutta karkkia myös tietenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta selosteisiin vaan :), ilman shittejä :|... :'(... |O... :p... :D! Tai no yhdestä voisi selostaa :x, mutta ihan vaan tähän loppuun jotain siitä, omaa "otsikkoa" se ei ansaitse :|, EI TOD |O... :'(... :p... :D! Joo eli Kinkkupasta :), ihme ettei tota ole huomannut :o, tai muistanut :x?!?!? No äiti tota on joskus ostanut ja ihan hyväähän toi on =), mutta töihin ei ole muistanut jostain syystä ostaa :x?!?!? No mutta nyt se on korjattu B), FUCK YE...noH :x, no töihin liittyvässä ole mitään hurrattavaa :|... :'(... |O... :p... :D! Tai no palkka ehkä B), niin ja viikonloppu =), ja ÖÖÖööö, no eväät ei ainakaan :|... :'(... |O... :p... :D! No mutta selostuksiin :)...


Eväät ja herkut -kuva!


Pulla pitko: Taas uusi pitkäkestoinen "keksintö" (edellisen, rinkelien lisäksi) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo samaan "kategoriaan" kuuluu kun rinkelit :): "kestää suht koht kauan ja kotona ei pahemmin jaksa/huvita vetää jollon töihin jää enemmän kun yleensä ottaen muista vastaavista" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli suosiltava ostos siis :), kuhan vaan tykkää ;), niin ja ei ole pullapossu joka vetäsee ton yhdessä illassa :|, TSII-SUS |O, joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeeeee :D!


Pantteri Mix: Moneen kertaan todettu: yhtiä parhaimpia pusseja on =), joopS :)!


Lihamak... Kinkkupa...: Tuuliko täällä virisee :x?!?!? No toivottavasti se puhalsi ton pa5kanhajun pois :|, joopS :p, EHEHHEEEEEEEeeeeeeeee :D!


Mansikkapuikkoja: Joo eipä ole pitkään aikaan tullu jädeä ostettua :x?!?!? Niin pakettia kotiin, khyllä noita yksittäin on vedetty sillon tällöin :), kuvaamatta :ashamed:... :'(... :p... :D! No mutta nyt on ostettu =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ihan hyviä nää on =), hintaansa (10kpl 1,79€) nähden varsinkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Tupla: Joo parhaimpia suklaita =), mitäpä siihen lisäilemään :), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Juissi hedelmä mehujuoma: Jaa...


Voisikin mennä vetäsee vähän pullapitkoa =), FUCK YEAH B), mitä nyt vähän alle puolet on enään jäljellä :x... :/... :ashamed:... :'(... :p, EHHEHEEEEEEEEeeeeeeee :D!