Monday, August 27, 2007

NuQmaan [i]Mato[/i][b]APINAN[/b] (:p... :D) tavoin :'(...


Joo mitäpä MatoApinaan lisäämään :)... :'(... :p... :D, paitsi että viikonloppua odotetaan khyllä TOD kuumeisesti =), FUCK YEAH B)/noH :x, ikuisuus kun siihen vielä menee :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta...

Sleep like WormMonkey -kuva!


...ikuisuus siihen menee :'(, TSII-SUS :|. joopS :p... :D... :'(?!?!?

Päivän "Oldie classic sport" auto!


Joo tää TOD komeuS piti laittaa jo eiliseen tarinaan B(, mutta en sit ehtiny :ashamed:... :'(... :p... :D! No mutta parempi joskus kun ei koskaan :saint:... :p... :D, varsinkin kun voin lisätä tän tarinaan nyt näin jälkeenpäin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo mutta TOD hemmetin hiAno auto siis =), tosta ei voi paljoa enään parantaa B), Ferrarit ja Lamborghinit IN MY ASS :|, joopS :p, EHEHHEEEEeeeee :D! No mutta, mitäpä sitä tähän sen enempää höpisemään :)... :'(... :p, kuvien kautta vaan...


TOD nättiH Oldie classic koiran kanssa TOD kaukaata -kuva!

TOD nättiH Oldie classic koiran kanssa kaukaata -kuva!

TOD nättiH Oldie classic koiran kanssa läheltä -kuva!

PS.Tarinan aikasemmat ja uudet tapahtumat tuolla...


...tänne ja, ÖÖÖööö, kehumaan lisää tota autoa =), eli TOD nättiH auto siis =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEEeeeee :D!

Viikon "(Suomen) Big Brother 2007" ketju!


Joo taas on viikon ketjun aika =), keneen osuu..., keneen osuu... no muhun tietenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEeeeeee :D!

Viikon "(Suomen) Big Brother 2007" ketju -linkki!

BB Chat -kuva!


Joo eipä kovin vaikea varmaan ollut arvata :)... :ashamed:... :'(, damn I'm good B), EHEHHEEEEEeeeee :D! Joo taas otettiin vähän extra kommentteja mukaan että "pääsee" (:'(... :p... :D) tekemään niitä goddamn luetteloita :|, huoh |O, EHHEHEHEEeeee :D! Joo mitä tohon vikaan "Tontsa BB-taloon!", no change in hell :|, kiitos vessakameran |O, muuten vois harkita :), mutta silloinkin vain keksisi jonku syyn menemättä :saint:, FUCK YEAH B), EHEHHEEEEeeeeee :D! Mutta että vessassa kamerat :|...


...huoh sentään |O?!?!? Mutta sitähän voisi harjotella kuvaamalla kotona ja pistämällä YouTubeen videota =), FUCK YE.., joo EI TOD :|, YHYYYyyy :'(, EHEHHEHEEEEeeeee :D!

Ohjelmia tosiaan alko tänään <3...


Joo TOD tärkeimpänä Kaunarit B), vaikka onhan toi Earlikin hemmetin hyvä ohjelma =), mutta kukaan/mikään ei pärjää Kaunareille =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeee :D!

Kaunarit ja Earl -kuva!

Jaa-a, mitäpä tohon enään lisäilemään...


...paitsi että I just love The Bold And The Beautiful B), voisikin kattoa uudetaan sen kovolta =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeeee :D!