Wednesday, April 11, 2007

Kerrankin nuQmaan ajoissa :o... :x... B)... :'(... :D!


Jos tässä edes unta saa kun Aku setä ei pahemmin tykännyt edellisestä blogauksesta ja aikoo muka hyökätä painajaisiini :'(, THAT PIG :|... :D! No mutta joo, torstai se tavallaan on jo =), paitsi koko päivä khyllä edessä vielä :/, mutta äkkiä se menee ja perjantai lähenee viikonloppuineen <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No mutta, nyt vaan unimaailmaan pyytämään anteeksi Aku sedältä <3... :'(... :p, EHEHEHEHEEEEEeeeeeeee :D!


Tommosesta nyt suuttuu :|... :'(... :p, EHEHEHEHEEEEeeeeeeee :D!

Khyllä oli Akkarit ennen rautaa <3...



Mutta nykyään noi khyllä oo (lähes) mitään :|... :/... :'(, miksi edes piti mennä tilaa, ainii, sai #&%£$!* halvalla <3... =)... B)... :'(, FUCK YE... NO :x... :'(... :D! Joo no onhan toi ihan kivaa luettavaa :), mutta oli noi ennen paljon PALJON PALJON parempia <3, piirrustustyyliltään joka näytti itse piirretyltä (nyt näyttää vaan joltain tietokone shitiltä...) ja tarinoiltaan jotka kiinnostavat (nyt kiinnosta lähes yhtään noi...)! Voisi jopa sanoa että Don Rosan shitti teokset voittaa nää nykyiset :o... :x... :'(, joo eipä uppoa sen ruma tyyli, paitsi se Musta mikä lie soturi oli hiAno ja kiva <3... =)... B), mutta muut (ainakin mitä muistan...) oli ihan shittiä :|, varsinkin se 3.osainen missä Akut ja Roopet seikkaili jossain ja MITÄÄN mielenkiintoista tapahtanut ja ruma yyli vaan ärsytti :|, HUOH |O, miksi edes luin sen... No mutta kivasti se (Rosan setä...) piilottelee kaikkea khyllä :), niin Mustassa missä lie, 3.osaista seikkailua ei huvittanut lukea niin tarkasti että olisi löytänyt jotain mielenkiintoista sieltä... Joo ketju piti khyllä tehdä <3... =)... B)... :D, mutta menin sitten hölmönä käyttää hakua :|... :'(... :D, löytäen ketjun... Noh, eipä tartte tuhlata aikaa mihinkään ketjun tekoon sentään :), mutta jaksaako tonne edes kirjottaa/kopioda tästä shittiä :/... :'(... :D, katotaan... Joo mutta ei haku ihan turha ollut (ton lisäksi...), löyty nimittäin tälläinen Arigaton ketju <3... =), EHEHEHEEEeeeeeeee :D! Joo mutta joo :p... :D, tossa toi uusi Aku Ankka odottaisi lukijaansa :), mutta vanha jo pariin kertaan luettu kiinnoista 10x enemmän <3, ei nykyään vaan osata :| (paitsi minä <3... =)... B)... :whistle:... :'(, FUCK YEAH :D), HUOH |O... Joo ja jos sama huono nykyaikanen tyyli jatkuu niin en jatka enään tilaamista tarjouksen päätyttyä, joka kestää khyllä vielä vuoden :'(, mutta toivotaan että paranee, niin ja tulee niitä vierailevia tähtiä, Don Rosankin kelvatessa...

PS.Aku Ankka ketju...

PPS.Arigaton ketju...



--------------> Viesti ketjuun =)... B), FUCK YEAH :D! <--------------




Musta Akkarin uus piirtäjä =)... B), niin ja voihan MatoApinan jäsenetkin liittyä mukaan =), FUCK YEAH :D!

MM-Kisa banneria pamahti "postiluukusta" <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo hiAnohan toi :), mutta lisää vaan pukkaamaan =), joka päivälle vaikka yksi <3... =)... B)... :/... :'(, FUCK YEAH :D! Joo mutta TOD kuumeisesti odotellaan kisoja <3... =), niin ja tietenkin Änärin pelaamista omatekoisella joukkueella B), tehden ehkä pari pelivideotakin (mutta en khyllä niin montaa jaksa/ehi ku viimeks :/... :ashamed:.... :'(... :D, mutta pari voisi :)...), FUCK YEAH :D! Joo voisikin ostaa/"hankkia" (B)... :D) uudemman ku toi 2002 :/... :ashamed:... :'(... :D, vaikka khyllähän silläkin hyvin pärjäisi :), mutta uutta vaan kehiin, 07 varmaan lähtee jo aika halvalla :), katsotaampas (ihan ku en jo tietäis :D...) B)... :p... :D, no näköjään 15,90€:llä Puolenkuun Peleistä =), ihan hyvältä kuulostaa :), vaikka 9,90€ ois paljon parempi <3... :|... :'(... :D! No mutta, kisoja, sen pelejä ja omia pelejä odotetaan TOD kuumeisesti <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

PS.Se peli...

Alkais JOOOooo =), Ville Peltonen =)... B), FUCK YEAH :D!