Tuesday, September 25, 2007

Vai että huomenna pamahtais Halo 3:sta =), mutta :'(...


Mutta säliä tosiaan ei ole saapunu kauppaan :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta pääasia että pääsee pelaamaan =), ainoa vaan että pääseekö :x, pa5ka kiinnitys kun on näköjään rikkonut monia CD:itä |O, TSII-SUS :|?!?!?

Halo 3 chattia ja vika -kuva!

Halo 3 owned -kuva!


No mutta tuskimpa omalle kohalle tommonen sattuu :saint:, mutta tiedä sitten :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta vaikka sen täysin ehjänä saiskin, niinkun varmaan saakin :), niin sälät jää jonnekkin ikuisuuksiin :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta...


...toivotaan parasta =), TOD B), mutta :'(...

MässyyyH <3... B)... :p... :D!


Joo mässyostoksillapa :), MÄSSYOSTOKSILLAPA käytiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kaippa sit vaan selostelee :saint:...

Tupla ja Truly Black -kuva!



Tupla toffee: Joo tulipa sitten tätä mahdollista floppia sitten ostettua taas :), joopS :p... :D! Mutta eipä taida floppausta olla edessä ku näin kauan tää on sinnitelly :/... :'(, tai sitten viimeisiä hengenvetoja vedellään :saint:, tiedä sitten :/, tilannetta innolla seuratessa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta on tää khyllä hyvää :), ihmeen hyvää sellaista =), paitsi eipä khyllä pitäis olla ihmeellistä :x, no tupla+toffee =), mikä siinä voi mennä vikaa :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Truly Black: Joo tääkin pääs aika hyvin yllättämään =), mutta se johtu varmaan siitä että en tältä lähes yhtään mitään odottanut :/, päinvastoin, täyttä shittiä odoteltiin (sokeria kun tässä on vähän/vähemmän kun normaalisti) :|... :'(, mutta hyvä vaan :x, koska pääsipäs tämä yllättämään =)... Mutta tuskimpa toi yllätys hyvyys kauaa kestää :x, vähän kun alkaa jo puulta maistumaan :/, tokaa kertaa kun näitä vielä vasta syön :'(... No mutta nautitaan niin kauan kun maistuu =), mutta kannattaisi aika harvoin nauttia :/, koska nopeasti se kyllästyminen pääsee iskemään ja se on sitten ADIOS :'(, joopS :p... :D!


Eli kaksi yllätystä yhdellä iskulla =), uudelleen syötäväksi :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!