Monday, March 17, 2008

It's pizza time <3... :saint:... B)... :p... :D!


Joo sieltähän se pizza sitten tuli täydellisesti sekunnilleen kun Täydelliset naiset alkoi =)... :saint:... B), EI :'(, mutta kiitos tallentimen mikä tahansa aika ois sopinut/sopii :saint:, joten..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!

Pizzaa ja Täydellisiä naisia =), sekä täydellinen mies (:p... :D) *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D -kuva!


Täydellinen mies (:p... :D) ajanhallinta, ainakin TV :p, voimalla siis :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

20.34 soi herätyskellot <3... :saint:... B)... :p... :D!


Joo nyt vaan odottamaan että ne Täydelliset naiset alkaa =), pizzoista kun ei tartte huolehtia ollenkaan :saint:, paitsi syömisestä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Tilaus tehdään puh-elimellä (:p... :D) kaulahuivin kera :saint:... :p... :D -kuva!


Jaa-a, kaippa vaan sit rentoa asentoa ottamaan :saint:, pizzojen parasta olla huolettamasta mua yhtään :|... :'(, joopS :p... :D!

Äiti laiskottelee taas ruuan kanssa :|, joten pizzaa <3...


Eli mikäs sen laiskostellessa kun pizzaa tulee tilalle :saint:, no ei mikään =), päinvastoin itseasiassa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kohtapuolin tässä vaan sitä tilailemaan =), sopivasti, tai täydellisesti :p, Täydellisiin naisiin ajoittaen sen tulon *SYDÄN*, tai ainakin yrittäen :/... :'(, eli 21.05.33 sekunnilleen (:p... :D) pamahtaa pizzat siis tänne :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Pizzan perään kuolataan vyön kera =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!



Tilaisko 20.33 vai 20.34 :saint:, siinä ja siinä :p, tilaaja-ammattilaisena (:p... :D) khyllä aavistan sen sitten *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Mitäköhän Bloody psykoilee :x?!?!?


Kai jotain että täällä on nyt kaikille silmäniloa :saint:, multa ainakin tullen naisille sitä ja MatoApinalta miehille B), mutta keitä muita muka enään on :x, no ei hajuakaan :o...

BloodyPsycho lostED IT :o... :p... :D -kuva!


...mä lähen nyt poraamaan littuTV:n ja mukipidikkeen seinään pizza-iltaa varten (josta seuraavassa/seuraavissa blogauksissa :saint:... :p... :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!