Friday, September 7, 2007

Tosiaan, aika paljon on vedelty: popcornia!


Joo syy tähän on varsin selvä, ei vaan jaksa enään noita sipsejä :|... |O... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo yhessä vaiheessajan valittelinkin jo että ei jaksa ja rupesin "vaan" (:p... :D) joka toinen viikko syömään noita :)... :'(... :p... :D, mutta sekin oli khyllä ihan liikaa :|, lähes puulta alko jo nimittäin maistumaan |O... :'(... :p... :D! Joo eli popcorniin sitten siirryttiin :), tai pysyttiin siinä :x, no lähes aina kun sitä on =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta en mä nyt sipsejä ikuisesti sentään hylkää :'( (hikipisara :D), kuhan jätän ne vaan "erikois" tapauksiin :saint:, kuten leffailtoihin, leffateatteri käynteihin, bileisiin yms... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kuhan noihin ei vaan tuu mitään putkea :/, niinkun joskus on =)... B)... :'(! Noh, kaippa sitä vaan jättää sillon ostamatta :)...

Lots of popcorn -kuva!



...joo NO CHANGE IN HELL :|, sillon vaan syödään väkisin :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEEEEeeee :D!

Tänään on Ridgen aika <3, taas :/, FUCK YEAH B)... :p... :D!


Joo listaan/labeleihin vaan Ridgeä mukaan =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEEHEEEEEeeeeee :D! Joo on toi khyllä EHDOTTOMASTI lempihahmo =), varsinkin sillon ku se vetää tyyppejä turpaan =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEeee :D! Mutta eipä ole nyt pitkään aikaan näkyny elämän selkäsaunoja Ridgen urputtajille :'(, mutta eiköhän niitä kohtapuolin satele =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!

Ridge "Tontsa" Forrester -kuva!



Jaa-a kukakohan sitä ollaan huomenna :saint:, innolla odotellaan =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeeeee :D!

V-v-v-vii-kon-lop-pu (:p... :D) alkoiH <3, FUCK YEAH B)!


Ja se meinaa vaan yhtä =), suu on täynnä mässyä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeee :D! Jaa, ei kai sit muuta kun selostuksiin :saint:... :p... :D!

Viikonloppu mässyt -kuva!



Irtareita: Joo ei jaksa selostella nyt :|... :ashamed:... :'(... :p... :D! Tai tän vois: D'oh!


Hedelmäshitit:
Pitääkö lainata itseään :|... |O... :p... :D: "joo ei jaksa selostella nyt"! No nyt jaksaa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeeee :D! Joo tosiaan hedelmäshitit, yksi sana kuvannee tarpeeksi: huoh |O!


Hopea Toffee: Joo eipä ole näitä LOiSTavuuksia pitkään aikaan tullut ostettua :/, mutta syykin on selvä: tuli kulutettua nää ihan puhki kun näitä sai irtareina =)... B)... :'(, joopS :p... :D! Niin ja sekin on aika "hyvä" syy B)... :p... :D, että aika kyllästyttäviä nää khyllä on :/... Niin loppua kohden, alussa näitähän vetää kun, ÖÖÖööö :p... :D, veturi junaa :saint:... :/... :'(, joopS :p, EEHEHHEEEEEEeeeeee :D!


Popcornia: Taitaa olla sama paketti kun viimeksikin :), tai sitten ei :'(, no ihan sama mikä |O... :p... :D, kuvassakin aika turha koska lähes aina noita löytyy =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo enpä ole pitkään aikaan sipsejä ostellu :/, koska..., no blogataan erikseen :saint:... :p... :D!


Lohkoperunoita ja nugetteja: ÖÖÖöööh... :p... :D!


Fani pala (Megapack): No tottaikai Megapack, tajua mihin se pieni shitti on oikein tehty :x?!?!? No ohan se ihan hyvä yhelle illalle :), mutta ihan liian kallis (2,39€) semmoseen hommaan |O, TOD :|... :p... :D! Tää Megapack sentään kestää parisen päivää :), mutta khyllä vaan sen takia että tähän kyllästyy :/... :'(, mutta kestää kuitenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Hintaa on khyllä vaan aikamoisesti (3,15€) :/, mutta khyllä on sen arvoisia =), vielä kun kestää :saint:, mutta eipä nyt ole kovan hyvä plussa toi kesto sen ohella että kyllästyy :/, mutta kestää kuitenkin B), joopS :p, EHEHEHEEEeeee :D!


Limua: Joo eipä oikeastaan mitään erikoista noissa :/... :'(, paitsi tossa Colassa sentään jotain :saint:... :p... :D! Joo Cittarissa noita myytiin 1,09€ hintaan =), joten TOD tänne B), vaikka toi häviääkin hinta/määrä suhteessa Lidlin vastaavalle :/, mutta aika lähellä khyllä ollaan :), saaden sitä iuutta makuakin =)... No joo, eipä toi nyt mitään erikoista ole :/, mutta ei mitään pahaakaan :), Classic Colan jyrää selvästi B), Lidlin Colan kanssa on pientä taistoa :saint:, ton ainakin tällä kertaa viedessä B), koska on vähän uudenmakuista =)! Mutta veikkaampa että kun/jos tota on juonut yhtä paljon kun Lidl Colaa niin toi varmaan häviää :/, mutta tiedä sitten :saint:, tuskin aion selvittää :'(, mutta kattoo :p... :D!


Joo, khyllä kelpaa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEHEHEEEEeeeee :D!