Sunday, February 25, 2007

Tila limulle <3, YEAH ;:D!

Nyt MORS...

Jämä (:'(... :D) herkut leffaan <3... =)... B)... :'(, YEAH :D!


Joo siinä ne jämä (:'(... :D) herkut nyt sitten on <3... =)... B)... :'(, YEAH :D! Joo khyllä noilla nyt yksi leffa pitäisi pärjätä :), varsinkin ku mystisesti on ilmestynyt Amerikan pastilleja (ei noi Fasu palat riittäneet yksinään :/... :ashamed:... :'(... B)... :D) ja popcorni laatikko lähtee 1€:n synttärutarjous hintaan <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta nyt vaan pulloa täyttämään limulla <3... =)... B), u cheap as(s :D) :|... :ashamed:... :'(, YEAH :D!


Thank god että olen ollut "säästäväinen" =)... B) (syöny khyllä ihan v|tusti :D... B)... :'(... :p), EHHEHEEEEEeeeeeeee :D!

Kertaukselle tila...



Jeps :D...

TIlt arviolle tila <3... =)... B), YEAH :D!!!


JoopS :D...

OH YES, there will be blood/movie TONIGHT <3...


Joo SawIII:sta tosiaan sitten tänään katsomaan ku 2€:n hintaa lähtee <3... =)... B), YEAH :D! Joo nyt vaan kokoamaan mässyt kasaan ja valmistautumaan lähtöön <3... =)... B), YEAH :D!


OH YES, there will be blood/movie TONIGHT <3...

Raxi tarina löytyi <3... =)... B), YEAH :D!


Joo pientä kaivamista sai khyllä harrastaa :/... :'(... :D, mutta khyllä etsivä löytää <3... =)... B), YEAH :D! Joo tosiaan ekalla yritys kerralla loppui aika ja voimat :/... :ashamed:... :'(... :D, joten toiselle yritys kerralle se sitten jäi jolloin se onnistui LOiSTavasti <3... =)... B), YEAH :D! Joo noilla/joillain kuvilla kai sitten kuvakisaan :), pitää vielä MatoApinan kanssa jutustella :)... :'(... :D!

PS.Eka yritys kerta...

PS.Toka yritys kerta...


AWESOMEh tarinaH =)... B), YEAH :D!

Rahat paikalleen <3... =)... B), YEAH :D!


Joo lompakon tila sitten koheni 100€ (40€ lisää entiseen 60€:hen...) paremmaksi =), khyl kelpas/kelpaa <3,> B)... :D! Joo mutta sitähän voisi tästä lähteä törsäämään <3... =)... B), mutta empä taida :/... :'(... :D, säästetään nyt johonkin isoon <3... =)... B), YEAH :D!


Mitäs isoa sitä hankkis, HMMMMmmmm, 100kg karkkia =)... B), EHEHHEEEEeeee :D!

Pyyhe ja villapaita paikalleen <3... =)... B), YEAH :D!


Joo samat ku sukille, kaappiin vaan :)... :p... :D!


HMMMMMMmmmmmmmm, joopS :p... :D!

Sukat paikalleen <3... =)... B), YEAH :D!


Joo sukat sitten ängettiin paikalleen eli kaappiin :), joopS :p... :D!


Eipä pitäisi ainakaan pulaa enään olla :)... :p... :D!

Leffa paikalleen <3... =)... B), YEAH :D!


Joo tosiaan sit vaan lahjoja laittelemaan paikoilleen :), leffasta aloittaen =)... Joo ykköseksihän (tosiaan paremmuusjärjestyksessä on noi <3... B)... :D) se kiilasi ja tyylillä B), khyllä toi joku 9.2-9.6 leffa <3... =), katotaan minkä saa kun uudestaan sen katon sadannetta kertaa <3... :D!


On toi Die Hardi (ykkönen, vaikka onhan ne muutkin ihan hyviä, mutta kaukana tosta...) khyl TOD LOiSTava <3...

Lahjat <3, AVATTU B)... :D!


Joo ihan hyvin (:D) noi tosiaan aukes sitten <3... =)... B), YEAH :D!


NICEEEEEEEEEEeeeeeeeeeee =)... :D!

Lahjat <3, avaamatta vielä :'(... :D!


Joo ihan hyviä lahjoja sateli :), tai lähinnä raha (40€ pamahti lisää) <3, vaikka sitä ei nyt pahemmin tartte kun töissä on B), mutta onhan sitä ihan kiva saada =)... :p... :D! Joo ja olihan toi Die Hardiki hyvä (khyllä kesti äitillä hankkia :|... :/... :'(... :D), muista nyt pahemmin ole sanottavaa :/... :'(... :D, sukkia, pyyhkeitä ja villapaitoja, joopS!


Almost as(s :D) filthy as(s :D) 50 Cent =)... B)... :whistle:... :'(, YEAH :D!

Synttäri vieraat sit tuli :), LAHJOINEEN <3... =)... B), YEAH :D!


Joo synttäri "bileethän" (no empä pari sukulaista semmoiseksi sanoisi :/... :'(... :D) oli sit tänään/äsken <3... =)... B), YEAH :D! Joo ihan hyvää syövää, juotavaa sekä lahjoja oli <3... =)... B), NICE :D! Joo mennään kohtapuolin niihin lahjoihin <3... =)... B)... :D!


PS.Joo vähän heilahti toi kuva :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta siitähän tuli vaan hiAno <3... =)... B)... :whistle:... :ashamed:... :'(, EHHEHEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!


Nyt niitä LAHJOJAAAAAaaaaaaaaaa =)... B)... :D!