Friday, September 21, 2007

Mafia in three dee <3, FUCK YEAH B)... :p... :D!


Joo tosta on enään pahempi mennä parantamaan :saint:... B), vaikka neljännen kuvan voisi khyllä pamauttaa Full HD 1080 telkulla (joka on ostoslistalla) =)... B), tai itseassa vaikka mustavalkoisella shitillä jos niikseen on :D... :'(... :p... :D! Joo mutta HEMMETIN kova peli khyllä =), varsinkin kun se on 3 näytöllä B)! Mitä nyt jostain paremmista graffoista tai nykimättömyydestä |O, 3 näyttöä RULEZ =), FUCK YEAH B)/noH :o, no mitä #&%£$!* (:D) väliä nyt jostain 3 näytöstä, varsinkin kun yksi, tai siis kaksi, koska tästä koneesta ei saa kahteen näyttöön :'(... :p... :D, on kannettavan jolla toi nykii ihan v|tusti :|, paitsi ei pahemmin khyllä tommosissa sisätiloissa :)! Mutta mitä mä nyt tommosista höpisen ku uudella, vaikkakin väliaikais :'(... :p... :D, koneella toi toimii yhtä sileästi kun vauvan #&%£$!* =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeee :D! Mutta ei khyllä ihan huippu graffoilla toimi :/, niin sileästi kun u know what ;)... :p... :D, mutta eipä nyt hirveätä eroa huomaa parhaimmalla ja millä tota pidän :), mutta khyllähän nyt pitäis täysillä graffoilla pelata eli peliä varmaan vielä jatketaan seuraavalla koneellakin :saint:, tai vedetään uudestaan läpi :), koska khyllä toi helposti tulee nyt menemään läpi B), vauvoja kun näkyy ihan joka puolella =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeee :D! Tässähän voisi vetästä samalla väliarvostelun :), mistäköhän :saint:, ÖÖÖööö :p, no vaikka välivideoista =)!

Mafia in Three Dee -kuva!

***Mafia välivideot -väliarviostelu***

PLUSSA:


Joo tää on khyllä ehdottomasti yksi tän pelin parhaita puolia =), aivan MAHTAVIA on noi välivideot B), varsinkin laadultaan =), omaan ja miksei nykyaikaankin nähden :), GTA:ta ainakin viedään 100-0 B)! Ja onhan ne myös ihan mielenkiintoisia :), mutta siinä GTA vie voiton mielenkiintosemmalla "juonella" =)... :'(... :p... :D, koska eipä kovin paljoa kiinnosta jonku kengänkiillottajan nousu mafian huippuun :/, vaikka onhan niitä huonompiakin juonia ollu, mutta..., joopS :p... :D! Niin tai olihan Vice Cityssä aika, tai lähes samanlainen juoni, mutta tapahtumapaikka oli paljon mielenkiintosempi =)! Eli vähän niinku samanlainen tilanne ku System Shock 2:ssa ja BioShitissä (:D), eipä pahemmin kiinnosta mitkään 50-luvut :/, varsinkaan vedenalaiset |O... Tässä sentään on autoja ja kaikkea =)... B)... :p... :D, no kuten kiinnostava kaupunki ihmisineen =), ketä kiinnostaa joku autoton vedenalainen shitti maailma pelkillä rumilla vihollisilla jotka ei edes anna mitään vastusta kun päätyypiltä löytyy toisesta kädestä rambokokoelma ja toisesta aivan liian ylivoimaisia aseita :|, huoh |O?!?!? Joo pikkasen taidettiin mennä sivukujalle :D, mutta ei ihmekkään kun tossa silmien edessä lojuu 70€:n shitpile, niin ja 399€:n jolla ei edes Mafia toimi täysillä graffoilla |O, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta välivideot tosiaan :)... :p... :D, on ne khyllä hemmetin hiAnoja =)! Vielä kun ne ois saanu mielenkiintosempaan paikkaan, kuten sinne GTA:han, niin AIJAI B)... Mutta ehdottomasti siis on iso plussa tälle pelille =), mitä tää edes olis ilman noita :x, BioShit the beginning :|, huoh |O, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!


Taasko palattiin vai BioShitin maailmaan :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEHEEEEeeee :D!

No khyllähän nyt koneen tiedot "Tilttiin" viel :saint:...


Joo EHDOTTOMASTI vaan koneen tiedot "Tilttiin" =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta nyt sinne pelaamaan B), jota noilla "tiedoilla" kelpaa tehä =), niin verrattuna edelliseen koneeseen ;), eihän toi nykyajan koneisiin verrattuna ole mitään :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

Koneen tiedot "Tiltis" -kuva!

PS.Joo unohtu Logitech G-sarja (5, 15, 25) sekä Z-5400 laittaa B)... :'(, myöhemmin sitten :saint:...

Edit. Ei näköjään mahtunu (G)t tohon loppuun :/, eli jotain pitää poistaa :'(, paitsi Logitech sarjakin vie tota tilaa eli parikin juttua ehkä pitää poistaa :/, TSII-SUS :|, YHYYYyyy :'(, joopS :p... :D!


Ai pizza on kohta valmis =), TSIIIiiiish :x, no pelata pitäis B)... :'(... :p... :D! Paitsi mitä nyt pari pepperonia näppäimistössä :saint:, joo EI :|, pitää lopettaa pelaamiset 3min kun pizza hotkaistaan väkisin alas :'(, GODDAMN :|, joopS :p... :D!

Viikonloppu alkoi =), UUDEN KONEEN kera <3, FUCK YEAH B)!


Ei tässä khyllä pitäis melkein yhtään blogata :x, no 24/7 pelaamista tietenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta onhan herkut TOD blogattava :saint:... :p... :D, niin ja koneen osto tarina :), jonka khyllä teen vasta aikaisintaan sunnuntaina :/, koska huomenna tosiaan kattomaan Rush Hour 3:nen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta se saattaa olla vaan pieni tauko tässä pelaamis-livettämessä (:p... :D) tarinan jäädessä ikuisuuksiin :ashamed:... :'(, no mutta kattoo :saint:, joopS :p... :D! No mutta niihin/noihin herkkuihin :saint:...

Viikonloppu herkut -kuva!


Irtareita: D'o... pelaamaan =), FUCK YEAH B)/noH :'(, joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!


Kaikki: Joo en jaksa :|... :ashamed:... :'(, hyvät ostokset tuli tehtyä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Tai sipseistä voisi mainita kun niitä tuli taas pitkästä aikaa ostettua :saint:... :p... :D! Joo eli leffaan (Rush Hour 3, monennenko kerran jo sanoin :|... |O... :'(... :D) tosiaan eli sipsiä kehiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eipä sitten muuta :)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Mitään herkkuja ku pelaamista B), niin paitsi khyllä niitä syöden pelatessa =), mutta mitään blogata jaksa :|... |O... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Whatta mess :'(, WHATTA mess INDEED :|!


Joo aika h3lvetinmoinen sotku khyllä tosta tuli tosta koneen asennus rumbasta :ashamed:... :'(, mutta äkkiä se siivottiin ja päästään pelaamaan siistissä "tilassa" :saint:... :whistle:! Joo aamuyöhön asti pelattiin tossa hirvityksessä :ashamed:, jonka jälkeen mentiin nukkumaan tavaroiden päälle kompastellen johtoihin :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!

Whatta mess :'(, WHATTA mess INDEED :| -kuva!


Miksei äiti nyt voinu muka siivota tota keskellä yötä mun pelatessa :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!

Siinä se kone nyt sitten on <3, kaupassa :'(... :p... :D!


Joo kieltämättä khyllä aika h3lvetin komeaH =), mies vai kone :x, jaa-a :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEEeee :D! Joo ja tuli, tai siis tultiin, Matskun kanssa ostettua Lostin 1.kauden boxit ku hullun halvalla (vaan 14,95€) lähti =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo Matsku sai ton khyllä 5€:llä :x, WAHT :o?!?!? No lahjaksi kun olin "velkaa" (:p... :D) 10€ (ite kun sain sen arvoisen lahjan) :)... :'(, joopS :p... :D! Tai sitten voisi ajatella että lahja oli toi leffalippu (7€) ja 3€:n alennus Lostista :saint:, tai ehkäpä sitten molemmista tasapuolinen (:p... :D) 5€:n alennus B)! No 10€:n alennus kuitenkin =), joopS :p, EHHEHEHEEEeeee :D! Joo tosiaan leffalippu, Rush Hour 3 mentiin kattomaan ja olihan se just kova =), vaikkakin ehkäpä huonoin sarjasta :/, vaikkakin "tavallaan" paras =)... :x! No lähes ihan samaa kun se oli :/, kakkosessa se nyt vielä meni :), mutta khyllä kolmas kerta "samaa" alko jo vähän puulta maistumaan :/... Ja enemmän kun odotettiin (ainakin minä), niin pienoinen pettymys khyllä oli :/, mutta ei nyt niin karsea että siitä pitäis itkeä missään :), esimerkiksi tulevaisuudessa (:p, EHEHHEEEeeeee :D) tekemässäni pettymys elokuvat -ketjussa B), joopS :p... :D!

BiggieH koneen ja Lost boxien kuolaamis -kuva!


Mitäköhän ihmiset ajatteli tosta kuolaamisesta :/... :ashamed:, mielisairaalasta karanneeksi :'(, joopS :p, EHEHEHEEEeeeeee :D!

No niin sitä pitää B)...


Mutta khyllä nyt pitäis se KUNNON kone olla B), molemmilla :'(... :p... :D! No mutta ei tässä kauaa mene kun se(kin :p... :D) on =), ainakaan mulla B), joopS :p... :D!

Markillakin uusi kone -kuva!


Pelaaaaaaaaaaaaaaa B)...