Thursday, March 15, 2007

Khyllä Asus A8JS-4S009P kyykyttää <3... B), FUCK YEAH :D!


Joo khyllä toi nyt on selvässä johtoasemassa (kuten kuva kertoo :D...) <3... =), vaikka hinta khyllä aikamoinen :/, varsinkin kun on vaan 1Gt muistia ja näyttökin vaan 14 tuuman :|... :/... :'(, mutta 3D-kortin pitäisi olla kunnollinen ja sehän on se tärkein joten =)... Mutta 500€ halvemmalla lähtis enemmän muistinen kone (Acer Aspire 5102 WLMI 2048) isommalla näytöllä ja 3D-korttikin ihan OK joten :/, noh, kattoo nyt, mutta eiköhän tohon Asus A8JS-4S009P:hen päädytä kuïtenkin :), ellei sitten löydy jollain 1300€:llä (tai miksei vielä halvemmallakin <3... =)... B)... :/... :'(... :D) lähes yhtä hyvä kone ellei parempikin =) (jos joku hyvä tarjous <3...), kattoo nyt...


------------> 3.Viesti ketjuun =)... B), FUCK YEAH :D! <------------

Joo mutta tosiaan kohta alkaa South Park jonka jälkeen suoraan nuQ eli viimeiseksi blogaukseksi jäi tämä :/, YHYYYyyyyyyyyy :'(... :D! No mutta torstai tyyliin ei haittaa (lähes...) yhtään koska viikonloppu kolkuttaa jo oven takana <3... =), TOD AWESOMEh :D! Joo, eipä kai sitten muuta :/... :'(... :p... :D!


We are living very exiting times =)... :p, EHHEHEEEEEeeeeeeeeeee :D!

Päivän "Idols voittaja" mies <3...

Joo Idolsin voittaja, Ari Koivunenhan se siinä komeilee <3... =)... B), mun sijaan :'(, FUCK YEAH :D! Joo tänään taas pamahtaa (toivottavasti, eiköhän <3...) joku TOD LOiSTava biisi ja jatkoon mennään helposti (huonollakin varmaan...) =), FUCK YEAH :D! Joo mutta ei muuta kun kuuntelemaan päivän miestä <3, parhaan biisin kera tähän mennessä =), paitsi khyllä se Kirka ehkä on/olis paras kokonaisena =), mutta Piano Man siis <3... :D, joopS:




Khyllä se Ari voittaa =)... B), vaikka alussa en khyllä uskonut :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta nyt uskotaan =), FUCK YEAH :D!

Päivän "Idols" mässyt <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo Idols finaali (mutta ei vielä se GRANDE :'(... :D) se tänään taas pamahtaa ruudusta joten mässyähän pitää olla <3... =)... B), TOD :D! Joo eipä varmaan ole epäselvää missä käytiin ;), mutta sanotaan se silti :p... :D, no Lidlissä tietenkin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo tosiaan tuli ostettua Popcornia (sitäpä se :).. :D), Movie Dreams (ihan OK pussi :), vaikka liian vähän eri laatuja :/... :'(... :D, vaikka onhan niitä yhdenkin laadun pusseja vaan mutta kuitenkin :|... :/... :'(... :D), Schogetten Hazelnut Cream (mikä nimi :D! Joo mutta ihan OK Geisha matkinta suklaahan tämä :), mutta kyllästyy khyllä jos vetää liikaa mitä Lidlin alkuaikoina tuli tehtyä AIVAN LIIKAA :|... :/... :'(... :D! Joo mutta nyt ei ole pitkään aikaan tullut vedettyä joten khyllä maistuu <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ja oliko tämä nyt se mitä jotku kutsu mällisuklaaksi :p... :D, tais olla <3... :D), 3x Pizza Salami (joo tänään vedetään kaks perheen kanssa :), huomenna yks yksin B), FUCK YEAH :D! Joo ja empä ole vieläkään näyttänyt yhtä keksintöä tohon pizzaan :o... :x, no tänään näytetään B), FUCK YEAH :D) ja Lidl Cola (sepä se <3... :D), KHYL KELPAA <3... =)... B)... :D!


Vai että keksintö pizzaan :o... :x, AWESOMEh =)... B)... :D!

1.Kannettava ehdotus pamahti =)...

Joo Stalker tuolla ehdottelisi Asus A8JS-4S009P:tä ja mikäpäs tossa :), hyvältähän se näyttää =), mutta aika pieni näyttö vaan on (14 tuuman) ja onko toi nyt 500€:n arvoinen eilen "googlettamaani" (no suoraan verkkokauppaan menin B)... :p... :D) Acer Aspire 5102 WLMI 2048:iin verrattuna :/... :'(... :D, no mutta sitä ja muita vaihtoehtoja tässä nyt sitten tutkiskellaan pari viikkoa (palkka kun tulee B)... :p... :D) ja ostetaan se paras =)... B), niin sopivan hintainen (khyllä se 1500€ alkaa ole maximi...), parashan maksaisi jotain 100 000€ :x... :|... :/... :'(... :D! Joo mutta khyllä toi Asus A8JS-4S009P on tällä hetkellä ykkösvaihtoehto =), mutta luultavasti tulee muitakin jotka saattavat viedä voiton ollen parempia ja halvempia =)... :/... :'(, saa nähä, SAA NÄHÄ...


--------> 2.Viesti ketjuun =)... B), FUCK YEAH :D! <--------

Vai sittenkin säästää suoraan siihen pöytäkoneeseen vaan =)... B), no ei jaksa niin kauaa :|... :/... :ashamed:... :'(... :D!