Monday, May 11, 2009

All kind of stuff ja spaghetti/riisi 'ala bolognese with Liar Liar (1997) =)!


Joo pitkästä aikaa taas tarinaa =), jo oli TOD aikakin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEeeeee :D! Joo kuten otsikko kertoo :), vai kertooko :x... :/... :'(... :p... :D, niin tulipa sitten käytyä vähän shoppailemassa jonka jälkeen pientä "palkitsemista" ruuan ja elokuvan muodossa :saint:, khyllä kelpas =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo siinäpä näkyy "ensimmäiset" (ekana kotona kuvatut lähinnä :p...) ostokset =), löytyy karkkia, sulkapallo sälää, karkkia, karkkia..., SULKAPALLO SÄLÄÄ :x... *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Joo kauan aikaa on tehnyt mieli alkaa harrastaa jotain :saint:, kuntosali kun ei nyt "niin" hirveästi iske :/, vaikka ihan kiva sekin :)! Mutta siis :p, Hulkin kanssa kekattiin/mieleen muistu sulkapallo :saint:, ihan hemmetin kiva lajihan se on =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo nyt sitten vaan harrastamaan sitä =), niin ihan hallissa eikä missään tunkkasessa ilmassa :|... :/... :'(, EI :|... :x... :p... :D, no khyllähän tota pitää ulkonakin ruveta harrastamaan saaden raitista ilmaa samalla =), mutta aluksi nyt hallissa että pääsee tohon kunnolla sisään eikä mitkään vitun tuulet tjs vittunaamat pilaa peliä yhtään :|... :'(... |O, joopS :p... :D! Joo eiköhän MatoApinan kolmas jäsen, Matsku siis :p, liity jossain vaiheessa mukaan pelaamaan =), varsinkin kun muistaakseni Matsku on tota harrastanut :), mutta eiköhän muutenkin *SYDÄN*... Mutta kattoo nyt ensin innostuuko tosta nyt "niin" hirveästi :/, mutta, no eiköhän TOTTA VITTU MUNASSA innostu =), pienestä pitäen oon tosta tykännyt ja pelannut sitä satunnaisesti (tai mitä nyt lapsena lähes joka päivä B)... *SYDÄN*), joten eiköhän me (koko MatoApinan tiimi B)... *SYDÄN*) muutaman viikon päästä pelata tota kun proot ikään :saint:... Ainoa että neljäs jäsen ois kiva että ei tarttis vuorotella :/, mutta, no eiköhän siellä loju muitakin "ylimääräisiä" pelaajia jota vastaan voi mittelöidä =), unohtamatta että onhan se kiva pitää välillä taukoa :), joten..., joopS :p... :D! Niin karkkiako tosta vielä löytyi :x... :/... :'(... :p... :D, vielä semmoista mitä pitäis vähän esitellä :o, tsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiish :|... Noh, näköjään ilmoille on tullut uusi Polly -laji =), punainen maitosuklaa sellainen :)! Ihan hyvän makuistahan toi on :), khyllä tulee varmaan jatkossa ostettua =)! Vaikka alkuperäinen on khyllä hitusen parempaa :/, mutta, no vaihtelu virkistää =), ou yeah :D! Muut onkin sitten ihan "normaaleita" :)... :/... :'(... :p... :D, paitsi kuvassa on se "erikoisuus" että tossa on Hulkin(kin) karkit mukana :p, samainen uusi punainen maitosuklaa Polly sekä vanha originaali sininen :), khyllä kelpaa mässyttää *SYDÄN* (niin omia :p...), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Leffojankin tuli ostettua ihan kivasta =), tai siis on tullut ostettua :x... :p... Joo tänään ostin ton "Best of the 90's" -boxin =), muut on tullut ostettua tässä, noh, no jonku viikon sisään :)! 90-luvun boxista löytyykin...

...myöhemmin :/... :'(... :p... :D!


"Matto" ja leffasälistä päästäänkin sitten jääkaappi sälöihin :saint:... :p... :D! No sieltä löytyy yllätys YLLÄTYS limujen lisäksi spaghetti/riisi 'ala bolognese sälät (jauhelihapaketti, tomaattimurska ja sipuli), kuten uusi spagetti kippo spagetteineen *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo siinäpä ne ostokset alko olemaankin =), joten ei muuta kun...


...laittamaan ne yhteen ja samaan pinoon *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeee :D! Joo eli ihan kivasti löytyy sälää kun laitto ne yhteen kuvaan =), limut ainakin lisäänty ihan mukavasti verrattuna jääkaapissa oleviin :saint:, muut sitten pysyikin vähän samoina :)... :/... :'(, mutta, no mikäpäs siinä :saint:, kuhan on helvetisti sälää yhdessä kuvassa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No mutta kerran ostokset on aseteltu ja kuvattu :saint:, niin, no ei muuta kun sitä ruokaa tekemään *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No sipulistahan tietenkin ekana aloitetaan :saint:, pretty nice looking stuff =), e'h :D?


Sipulista sitten, noh, no spaghetit vaan kiehumaan =), niin ja tietenkin mulle riisi vaihtelun vuoksi :), jota Hulk ei jostain kumman syystä halunnut :x... :p... :D, no koulussa ainakin oli ollut riisiä samana päivänä :p, joten... No mutta mulle siis riisiä vaihtelun vuoksi =), Hulkin vetäessä good old spaghettia :)... :x... :'(, joopS :p... :D!


Sitten vähän "taiteellisuutta" tähän väliin :saint:, oon mä khyllä niin komean kaunis herkkä taiteilija(tar :D...) sielu *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!


Riisit ja spaketit kun sitten vihdoin alko valmistumaan =), niin ei muuta kun jauheliha "sälineen" (lähinnä mausteet eli mustapippuri ja pizzamauste/oregano ja tomaattisose, unohtamatta tietenkään rypsioljyä jauhelihan pohjalle :p...) esille *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No sitten vaan jauheliha ruskistumaan :saint:, what a smell :), WHAT A SMELL =)...


No sitten vaan osa sipuleista sinne ja, noh, ruoka senkun lähestyy herkullista valmistumistaan =), ou yeah :D! Mutta tosiaan vaan "osa" sipuleista :/, koska :x, no aika sipulipainotteinen tosta tulis jos koko sipulin tonne tungis :(, sopivan pientä kun ei löytytkään :'( (mikä erittäin harvoin käy, niin että löytää sopivan pienen :p...), niin tuttuun tyyliin vaan röyhkeästi roskikseen käyttökelpoinen sipuli/sipulin jämät :)... :/, itQ :'(, joopS :p, EHHEHEEeeeee :D!


Joo siinä ne nyt sitten menee katkeraa loppuansa kohti :x... :/... :'(, joopS :p, EHEHEHEEeeee :D!


No mutta sitten vaan takas jauhelihan paiston äärelle :saint:, ihan syötävän hyvältä alkaa jo näyttämään =), TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Kerran kun jauheliha sitten pääs paistumaan valmiiksi =), niin ei muuta kun tomaattisoseet vaan sekaan tekemään tosta AIVAN HEMMETIN LOiSTavan hyvää *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Ja kuten näkyy :saint:, tulos on AIVAN TOD MAHTAVAN LOiSTava *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!


ssssssssssssssssssssssss


ssssssssssssssssssssssssss


sssssssssssssssssssssssss


ssssssssssssssssssssss


ssssssssssssssssssssss


sssssssssssssssssssssss


ssssssssssssssssssssss


ssssssssssssssssss


Kuvat on valmiit (tai yks kuva viel ehkä :p...), tekstit tulee kun tarina on jatkuakseen :saint:...