Thursday, March 1, 2007

Last one :'(... :D!

Joo eiköhän riitö jo :|... :'(,... :D

TAi viel yX <3... =)... B)... :D!

fdssfdsdffsd

fdssfddfssfd

dsfsfdsfdsfd

fsdfsdsfdsdffds

fdgggfg

ggggdfggdg

jkhjjkj

fdssfdfsdsdf

fdssdfsdfdsf

dsdsfdsffds

fdsfdsfddfsfds

fdsfdssfd

dsffdsfdssdf

sdadsdasdasad


gfsggfgf

dsfsfd




fdsfsdsdf

Sataa SATAA ropiseee...

tTÄnne myöskin :D...

Hinnat Kuutamolla 2007!


Joo mutta kello oli jo ihan Idolsi perässä kiinni =), joten oli jätettävä mässyjen kuvaaminen seuraavalle päivälle :/... :'(... :D, GODDAMN :|... :/... :'(... :D! No mutta mässykuvattavaa riitti Idolsissa ihan tarpeeksi =), ihan hyvät mässyt/jädet/mitkä lie (:D) oli :), YEAH :D!




Joo mutta tosiaan ihan hyvä jakso oli :), varsinki Arin vetäisy/repäisy <3, mutta khyllä se pikku blondikin (Anna...?) veti ihan hyvin :), mutta mikä vetäessä kun mun yhtä perjantai biisi ehdokasta (Sinead O'Connor - Nothing Compares To You) veti <3... =)... B), YEAH :D! Joo ja vetihän se rokkarikin aika hyvin :), vaikka englanniksi (suomeksi veti jonku aika tylsähkön :/...) olisi khyllä voinut vetää jonku paremman biisin =)! No mutta kirkkaasti (tai en nyt tiiä menikö kirkkaasti, mutta eiköhän =), ainakin Ari <3...) noi meni jatkoon =), Johanna "Hanna Pakarinen kaX" Hämäläinen joutui lopettamaan pelin... Joo eipä pahemmin haitannut tuo tippunen, vaikka ykköstä tai kakkosta veikkasinkin tippujaksi... No mutta hyvä jakso siis oli :), ensi viikkoa kuumeisesti odottaen <3... =), YEAH :D!


Herkut ja ohjelma kelpas =)... B), YEAH :D!

Hinnat Kuutamolla 2007!


Joo sitte saavuttiin kotiin ja aika HEMMETIN näyttävästi se tehtiinkin salamavalojen keskellä <3... =)... B), YEAH :D! No mitäpä tohon lisäämään, harvinaislaatuista komeuttaH <3... =)... B), YEAH :D!


Voiko itserakkaampi enään olla =)... :ashamed:... :'(, no khyl KHYL ;)... B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

Hinnat Kuutamolla 2007!


Joo khyllä ne hinnat vähän väärällä puolella Kuutamoakin oli kuten näkyy :x... :|... :'(... :p... :D, Breed 25€ :o, OK... Joo ja khyllä toi Sin vaan jaksaa ihmetyttää :x, yht'äkkiä vaan pamahti takas markkinoille hinnan lennellessä ympäri ämpäri :x... :p... :D, eräässä vaiheessa ollen jopa 50centissä :o... :D, TSII-SUS... Hautaansa vaan tommoset ja betonia päälle, tai samantien autotie, tai kaupunki vaan :|... :p... :D, KARSEA peli (paitsi aikoinaan oli ihan kivaa räiskintää :), mitä nyt demoa pelailin)...


Kaksi laatu peliä laatu hintaan =), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeee :D!

Hinnat Kuutamolla 2007!


Joo huutojen jälkeen sitten vaan mässyjä kohti <3... =)... B), YEAH :D! Joo tommoseen Kuutamo hintaan sit törmäsin ja olihan se TOD hyödynnettävä <3... =)... B), YEAH :D! Mutta muita ei sitten oikein ollutkaan :/, mutta khyllä loput mässytkin löytyi suht koht halvalla ku oikeista paikoista vain ostaa B), YEAH :D!


Oikein Kuutamo hintaan =)... B), YEAH :D!

Hinnat Kuutamolla 2007!


Joo mutta tämä mainos kiinni KAIKEN huomion KAIKESTA <3... =), tallentava Topfieldinin (se kuuluisin/paras vielä...) digiboxi eurolla B), YEAH :D! Joo tämähän on AIVAN MUST huutoyritettävä kohde <3... =)... B), mutta tuskin tätä nyt eurolla tulee saamaan :/... :'(... :D, mutta eiköhän 400€:llä ihan hyvin/todennäköisesti lähde <3... =)... B), YEAH :D! Joo eli 400€ on tavoite B), mutta khyllä kai tosta nyt 500€:kin voi maksaa :)... :'(... :D, niin kuhan se on se 250Gt:n malli, 160Gt ku lähtee nykyään (kiitos ton 250Gt:n...) jo 499€:llä, eli tarkka pitää olla ettei nyt maksa tosta 550€:tä :'(... :ashamed:... :p... :D! Joo eli huomenna sitten varmaan pamahtaa tähän huusholliin Topfieldin monikanava tallennin <3... =)... B), YEAH :D!


It's gonna better be mine with max.400€ or :|... :/... :'(... :D!

Hinnat Kuutamolla 2007!


Jopa avaruusmieskin (:D) katsoi mummon touhua ihan ihan järkyttyneenä :x... :|... :p... :D, "800€...", TSII-SUS :|...


Joo mutta mummo sai sitten littuTV:nsä :|... :/... :'(... :D, mutta hintaa kertyi varmaan pari sataa lisää alkumöläytystyperyyden takia |O, huoh...


Mulle toi ois kuulunu 500€ hintaan =)... B), TOD!

Hinnat Kuutamolla 2007!


Joo tosiaan vanhan kunnon ajan (<3... :D) huutokauppahan siellä oli pystyssä Mikko Kivisen (kiitokset MatoApinan Matskulle nimen muistuksesta :)... :ashamed:... :'(... :D) ja jonku fabun (:D) johdolla <3... =), YEAH :D!


Joo tosiaan littuTV (eri mallia khyllä, joten toihan olisi vielä vapaa <3... =)... B), mutta taidan (joutua :'(... :D) tyytyä vaan toiseen mahdolliseen ostovaihtoehtoon josta kohta tietoa <3...) siellä oli huudettavana ja sehän oli tarkoitus huutaa max.500€:n hintaan <3... =)... B), mutta se unelmakauppa kariutui HETI kun pälliH (:D) mummo tosiaan meni heti laukaisemaan suustaan "800€..." :x, TSII-SUS FUCKING CHRIST?!?!?


GODDAMN pälliH mummoH :|... :/... :'(... :D... :|!

Hinnat Kuutamolla 2007!


Joo kävin tosiaan sit Itiksessä herkku ostoksilla (huomista Snakes on a Plane ja pizza iltaa varten <3...) ja siellähän oli Hinnat Kuutamolla -tarjousjupakka eli tavaraa lähti halvalla =)! Joo mutta silmiin pisti eniten huutokauppa jossa myytiin digilittuTV:tä jonka ajattelin max.500€:llä ostaa <3... =), mutta heti meni joku mummo pamauttaa "800€...", HAISTA #&%£$!* :|... :/... :'(... :D! No mutta tonnilla se sitten loppujen lopuksi meni :/... :'(, mutta kuitenkin... Siis kuka PÄLLI pamauttaa heti 800€ :|, HOH-HOIJAA |O...


Mutta mitäs TOD LOiSTavaa tänään =), noh, LOMA ALKOOOOOooooooooooi <3... =)... B), YEAH :D! Joo sattuipa TOD sopivasti että työt loppuivat =) (kiitos mun nopeuden B)... :whistle:... :'(... :D) pariksi päiväksi (tiistaina taas jatkuu...), kaikella on TOD tarkoituksena <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta pitää nyt MatoApinan kanssa sopia lähteekö ne mukaan huutamaan (:D), vai jääkö ne sitten tänne riehuu jättäen/päästäen mut yksin :'(... :D!


Joo mutta nyt kattoo Idolsia =). Ari jatkoot/voittoon TOD =), YEAH :D!


Sentin päässä oli littuTV =)... B)... :whistle:... :'(... :D, mutta mummo menee ja pilaa kaikki toivot heti, TSII-SUS :|...