Friday, June 8, 2007

Viikonloppu mässyineen alkoiH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Joo se on taas täällä, viikonloppuH =), TOD LOiSTavaaH B)! Joo mässyä on taas kunnon kasa =), ei kai muuta kun selostelee niitä B)... :/... :'(... :p... :D:


Irtareita: D'oh...


Popcornia: Sipsiin ku on kyllästynyt niin jaksaa näitä :), mutta sitten kun on näihin(kin) ja sipseihin niin :/. noh :'(, joopS :p... :D!


Brunberg Alku suklaa: Joo eipä ole tullut syötyä näitä pitkään PITKÄÄN aikaan :x, ei ehkä koskaan :o, no ei ainakaan omilla rahoilla ku ihan #&%£$!* (:D) kallista on :'(, 2,70€ pussi :o... :|?!?!? Noh, piti nyt vähän tuhlata ku kerran sen makuun on päässyt =)... B)... :'(... :p... :D! Joo mutta mikäs tuhlatessa kun ihan hyvää on =), ainakin uudenmakuista noihin Fazerin sinisiin, Rieseniin, DumBleen (:D), Amerikan pastilliin yms... Eli khyllä kelpaa =), paitsi hinta :|... :'(... :p... :D?!?!?


Panda Toffee suklaa: Kuten ollaan/oon (B)... :p... D) sanottu, eipä pahemmin oo tälle kilpailijoita :/, mutta miksi edes tarvitsi ku HEMMETIN hyvää on =)... No halvemmaksi tän (ehkä) saisi kilpailulla :), mutta aika halpaa kun jo on (0,89€) niin..., noh, lähes TÄYDELLISTÄ =)... B)... :p, FUCK YEAH :D!


Nuudelilihapaketti: Joo tämmönen/näitä on nyt osteltu ku työkaveri suosittele ja hyviähän nämä :), jopa niin hyviä että kelpaa viikonloppu syötäväksi :o... =)... B)... :p... :D! Joo eli TOD suosittelen ;), ainakin evääksi missä nyt evästä 12V:t edes tarvitsee (:D)...


Jäätelöä ja banaania: Jäätelö + banaani (+maito) sekä sekotin (:p... :D) = banaanipirtelö =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ihan hyvää khyllä omatekoinen on :), munkin :o... :x... :whistle:... :ashamed:... :'(... :D!


2x Mozzarella pizza: No mitäpä tästä sanomaan, hyvää pizzaa ja vielä HEMMETIN halpaa sellaista =), khyl kelpaa B)!


Lidl Cola ja Pepsi: No perus Coliahan noi, mitäpä noista selittelemään, paitsi että tossa on toisiksi parasta (Pepsi) ja kolmanneksi parasta (Lidl Cola) :), parhaan eli alkuperäisen Coca Colan puuttuessa :'(... :p... :D!


Vadelma limonadi: No eipä ole tätä taas pitkään aikaan litkitty :'(, joten nyt on taas aika :)... Joo ihan hyvää, vaikka aika mehumaista khyllä ja hinta khyllä aika korkea (2,45€) :/, mutta on khyllä sen arvoista kuhan juo harvoin ettei kyllästy tähän mitä helposti tekee kun aika mehulta maistuu :/, varsinkin kyllästyessä :|... :'(... :D!


Joo taas tuttuakin tutummat sanat: "khyllä kelpaa" =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja leffanahan toimii Indiana Jones and the Temple of Doom (1984, paras vuosi =)... B), FUCK YEAH :D), jolle tulee VARMA kybä pamahtamaan =), mutta kärkeen (desimaaleilla :p... :D) ei taida ihan mennä :/... :'(... :D, johon ensi viikolla katottava Indiana Jones and the Last Crusade (1989, jaa :/... :'(... :p... :D) varmana menee =)... B), jolle ainoan vastuksen taitaa vaan antaa Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983, melkein :), mutta ei ihan :'(... :D), mutta saa nyt nähdä koska sen jaksaa kattoa :/, hankkia/lainata kun ensiksi pitäisi :'(, mutta boxi olen ajatellun khyllä ostaa joten eiköhän ne varmistetata se: Star Wars Episode 4-6 boxi ostetaan =)... B) (1-2 löytyy VHS:nä ja 3:nen DVD:nä, vaikka eipä pahemmin tarttis kun sukkia on |O, paitsi 3:nen ihan hyvä =), mutta kaippa noikin, 1-2, pitää myös DVD:lle hommata niin saa hiAnosti vierekkäin =)... B)... :'(... :p... :D...), FUCK YEAH :D!


Löytyy siis juotavaa, syötävää, juomisnieltävää (pirtelö :p... :D) sekä kybän leffa =), khyllä TOD kelpaa B) (paitsi Indy khyllä nähty jo lähes 10 kertaa :/, mutta ei DVD:nä =)...), FUCK YEAH :D!

No comments: