Monday, June 4, 2007

Bisnekset käyntiin :o... :x... B), FUCK YEAH :D!



04.06.2007 klo 00:06 Sir Tontsa kirjoitti: Joo Scartilla joudutaan liittämään toi TV:seen :/, ei kai kuva hirveästi kärsi...?


04.06.2007 klo 07:35 pohjola kirjoitti: Ihan kelpo kuvaa silläkin saat. Minullakin menee Scartti Tv:seen. Paketin mukanahan tulee se Scart-adapteri, johon menee ne kolme (punainen, keltainen ja valkoinen) piuhaa. Kyllä silläkin ihan hyvin pärjäät.


Nonih, eli ei tartte nyt sitten miettiä mistä sen Scartin hakis (Anttilassa ja Tiltissä kun ei ainakaan ollut, paitsi joku uber hyber 40€ maksava, ihan kympillä saatavaa perus johtoa ajattelin, mutta kerran kun tulee mukana niin :), mutta onko toi nyt ihan varma tieto, vastausta odotetaan 30min sisään ku..., no kerron seuraavaksi suunnitelmani), tässä suunnitelma:


Joo Tiltistä vois hakea ton Xbox 360 + GoW 379€ paketin, tänään, NYT! Joo ainoa nyt vaan toi Scartti, pitäis nyt saada varma tieto että se tulee mukana, koska jos ei tule niin sit pitää tutkia mistä semmosen sais, eli tietoa kiitos mahdollisimman nopeasti tuleeko varmasti mukana se Scart jakaja =)...? Joo eli kohtapuolin olis tarkotus mennä hakemaan toi, niin sen "kaksi käytettyä yhen hinnalla" paketin kera, joista toinen peli saa myös olla GoW :o, no myyn sen käyttämättömän (arvokkaampi kun se on...) sitten pois, tai yritän vaihtaa sen Dead Risingiin toisessa kaupassa B), eiköhän suostu, ainakin käytettyyn DR vaihtamaan :), mutta pitäisikö sitä vaatia ihan käyttämätön kun kerran GoW:kin on semmonen <3...? Paitsi siinä taitaa khyllä lukea "not for sale" :/, ainakin jollain on lukenut... No sitten myyn/vaihdan sen käytetyn vaan pois ja pelaan sillä uudella :)...


No mutta pikaista vastausta tarttis nyt siihen että tuleeko se Scart jakaja nyt varmasti mukana (Premium paketti siis kyseessä)...?


Joo ja mitä tonne en nyt "jaksanut" laittaa, littuTV:n aion nyt sit laittaa/hommata omaan huoneeseen HD kuvan takia sekä isomman ruudun tietenkin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ainoa että leffailllat ei sit oo niin hyviä kun vois olla :/, mutta tärkein on mun huone <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Mutta nyt VASTAUSTA TOHON SCARTTIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiin <3...


Ihan just ollaan lähdössä <3...

No comments: