Sunday, May 27, 2007

Uusi kone pohdintaa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


It's this time, AT LAST <3 (<---toi sallitaan, tosiaan ilman hymiöitä aiotaan tää blogaus hoitaa :o <--- toikin vielä ja seuraava :D, nyt ei enään...)!

Joo eli sitä IKUISUUDEN kaivattua upouutta (tehoiltaan) konetta on vihdoin ja viimein aika ruveta miettimään... Tai noh, ei tässä khyllä ole hirveästi mietittävää, koska matkan takia "pitää" nyt "tyytyä" Anttilan koneseen, koska kone on saatava ennen matkaa, aivan liian tuskallista olisi tulla takaisin tämän koneen luokse, tai ei se nyt niin tuskallista olisi, mutta se parin kuukauden odottaminen matkan jälkeen TOD olisi, varsinkin kun jo ohi menneen matkan sijaan sen olisi saanut... Joo eli vaihtoehtoa ei ole paljoa/yhtään, mutta pitäähän nyt itkeä omakokoaman koneen perään, sekä vielä miettiä pitäisikö vaan odottaa se kaksi kuukautta, tai sitten vaan hylätä matka röyhkeästi Hulkin (ja Matskun) nokan edestä, sekä vähän omankin, vaikka koneen (omakokoaman eikä minkään Anttilan) mielummin haluaisin... No mutta, mennään itse koneeseen, HP Pavilion m8046 sellaiseen:

HP Pavilion m8046 Anttilan sivuilla!

No mitäpä noihin lisäämään, HEMMETIN hyvältä khyllä kuulostaa, mutta omakokoama olisi paljon halvempi khyllä, tai siis kalliimpi ja parempi, heh! No mutta matka kun tässä olisi tarkoitus tehdä, niin kaippa sitten pitää vaan tohon "tyytyä", mutta eipä hirveästi haittaa, koska isolta tutkimis vaivalta tulee säästymään... Niin ja, ei sovi unohtaa juuri sopivasti (parin viikon päästä ton saisin...) tulevaa Halo "Vista" 2:sta, joka ei omakokoamalla koneella toimisi, koska mitään kusi Vistoja ala ostelemaan, EN TOD! Mutta tossa kun se tulisi valmiina niin mikäs sen parempi!

Joo khyllä tohon varmaan jossain vaiheessa tulee XP patch/crack, mutta varmaan menee jonku verran aikaa, khyllä toi heti uutena pitäisi saada "sykkimään" (heh), varsinkin kun siihen on mahdollisuus, joka khyllä tulee tulevaisuudessa kostautumaan (tota Anttilan konetta kun ei niin hyvin voi päivitellä kun omakokoamaa...), ellen sitten anna parin vuoden päästä tota jollekkin muulle/myy ja osta sitten vasta sen uber hyber koneen, heh!


Joo eli eipä tässä taida nyt muita vaihtoehtoja olla, kiitos matkan, johon khyllä mielelläni menen, mutta ensi vuonna kelpaisi yhtä hyvin, tai siis paremmin koska sillon olisi vielä enemmän rahaa (jos töissä jaksan olla, enköhän, kiitos kaikenlaisten laitteiden...) ja se huippukone olisi jo!


No mutta tolla koneella tässä ollaan nyt lähdössä, ainakin tällä hetkellä, mieli saattaa vielä muuttua, mutta se khyllä merkitsisi matkan perumista, itku! No mutta "parhaassa" tapauksessa siis saisin ton Anttila koneen parin viikon päästä Halo "Vista" 2:sen hyrrätessä uutuutena sekä vielä Nyc matkan tai "huonommassa" tapauksessa saisin "vaan" huippu PC:n jolla Halo 2:nen ei toimisi (ainakaan johonkin aikaan...) ja matkaa ei tulisi... Eli aika paha paikka on, vaikka onhan toi nyt ihan selvä, heh!


Anttila kone Halo "Vista" 2:lla uutuutena hyrräämään ja matka kiitos tänne, FUCK YEAH!

No comments: