Thursday, February 1, 2007

Päivän "The Matrix" elokuva!


No onhan tää TOD klassikkoH =), joka khyllä on aivan ylipuhki katottu :/... :ashamed:... :'(... :D! No mutta kun ekan kerran tämän näki =), AIJAI mitä TOD LOiSTavuutta B)... Alku khyllä oli aika tylsää ja ihmetteli mitein tää on näin kehuttu :/, mutta sitten kun Neo sai "voimansa" niin AIJAI mitä herkkua B)... Aularäiskintä kohtaus kuuluu vieläkin parhaimpiin ja näyttävimpiin räiskintäkohtauksiin I-K-I-N-Ä B)... Ja juonikin on ihan hyvä :), vaikka kesken jääkin :/, mutta jatko-osissa sitten kaikki ratkeaa, mutta ne ei khyllä yllä lähellekkään tän tasoa B), mutta ihan hyviä nekin :), mutta niistä sitten joku toinen päivä... Joo eli yksiä parhaimpia leffoja tosiaan B(, harmi vaan ettei ollut ikää mennä leffateatteriin :/... :'(, siellä nähtynä täähän ois ollu S-A-N-O-I-N-K-U-V-A-A-M-A-T-O-N B), mutta khyllä se sitä oli videoltakin katottuna =), MAHTAVA leffa B), kybä pamahtaa...


Dodging biggienäH =)... B)... :D -kuva!

PS.Joo otan viikonloppuna iteotetun kuvan tosta kohtaa =)... B)... :D!

Edit.
Done =)... B)... :D!


Mun arvosana:
9.5/10

IMDb:n arvosana:
8.6/10


Näkisipäs tän nyt vasta ekaa kertaa leffateattereissa =)... B)... :'(... :D!

2 comments:

matsku84 said...

Kyl mulla vaan "oli ikää" käydä teatterissa TOD LOiSTava Matrix kattomassa jo pari viikkoa ennen 15v synttäreitäni B), vaikka IMDb osaa kertoa ikärajan olleen Suomessa K-16... DAMN I'M GOOD B)... :D!

sh1raz said...

JumalauttaH :|, khyllä käy kateeX :'(, ihan aikuiseten oikeasti ;)... B)... :'(, eikä millään teiniangsti stylel |O, joopS :p... :D... :'(!