Wednesday, July 4, 2007

Mitäpä kuvaan (*) lisäämään <3...


Tai siis (*) skannaukseen <3, eli tulostin, skanneri sekä kopiokonelaite tuli ostettua =), FUCK YEAH B), EHEHEHHEEEeeee :D!


Tulostin, skanneri sekä kopiokonelaite -skannauskuva!


Joo kaippa sitten selittelemään tosta jostain :), oman käsikirjoittaman tekstin myötä :x, WAHT :o, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEEEeeeeee :D!


Oma käsikirjoittamana teksti -kuvana!

Joo ja tässä tekstinä kuten lupasin, tosta tosiaan saa Erkkikään yhtään mitään selvää :|... :ashamed:... :'(... :p... :D!


Joo tuli tosiaan sitten ostettua tulostin, skanneri sekä kopiokonelaite B), koska, noh, äiti tommosta tarttee, kuten khyllä itekkin, mutta paljon myöhemmin oisin ton ostanu ilman äitin "äkillisiä" (no on se khyllä jo pari kuukautta kinunut :D...) tarvitsemisia, mutta paljoa ei maksananut joten..., joopS! No mutta nyt sai taas uuden laitteen jolla voi leikkiä tehden sen kanssa kaikenlaista kivaa =), kuten..., ÖÖÖööö, no khyllä sitä kaikkea tulee keksimään <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEHEEeeeee :D! No kuitit ainakin voi nyt hoitaa ite eikä tartte liikkeissä vinkua :), kaikissa paikoissa kun ei edes kopiokonetta ole :'(, kuten Tiltin liikkessä josta ostin Kolkin :x, TSII-SUS :|?!?!? Ja voisihan sitä valokuvia tulostella/skannata koneelle ja, no kaikenlaista! No mutta nyt ainakin hoidetaan tää blogaus skannaamalla tää itsekirjoitettu teksti blogiin :o (pitää khyllä tekstimuodossakin laittaa, tästä saa Erkkikään selvää :ashamed:... :'(... :D), khyl kelpaa =), kait :/, aika "turhaa" työtä kun on :'(, mutta khyllä nyt ainakin kerran B), joopS :p... :D!


Nonih, johan saa jotain selvää :)... :ashamed:... :'(... :p... :D! Joo mutta kattoo nyt jaksaako enään uudestaan :/, no yhen ainakin (niin MatoApina blogauksen lisäksi) B), siitä sitten myöhemmin...


Vai että ite kirjotetaan käsin blogaus :x, WAHT :o, FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEEeeeeeee :D!

No comments: