Saturday, September 15, 2007

Vai että Postal 3:sta pukkaa :x...


No mikäpäs siinä :), ainoa vaan että, noh, aika pa5kalta khyllä näytti tän videon perusteella :/:

FIRST Postal 3 Footage -linkki!



Jotain third person shittiä (:D), khyllähän tommonen älyttömyys pitää first personina hoitaa =)... B)... :p... :D! Tai no khyllähän toi kuvakulma toimii Dead Risingissa LOiSTavasti =), jolta toi vähän näyttikin... No mutta mitä mä nyt samoja höpisen ku chatissa :x, sieltä vaan suoraan tänne selostus :saint:... B)... :p... :D:


"Aika jännä kissa mikä lie ase khyllä tossa :D... Joo mutta eipä miltään kovin kiinnostavalta khyllä näyttäny :/, varsinkin kun toi on muutettu takaatapäin kuvatuksi, khyllä 1.persoonan kuvakulma sopis paremmin, varsinkin kun edellisessä oli se... Mutta ykkösessähän taas ei ollu, eli neloseen sitten vai joku, jaa-a :x... :p... :D! Mutta eiköhän ton nyt alelaarista vois poimia :), kuten kakkosenkin kuhan sen koneen saa ensiksi hommatuksi, ellei sit konsolille hanki tota, kattoo... Konsoleista puheenollen tuli aika paljon tosta mieleen Dead Rising, varsinkin kun toi ampu siellä ravintolassa... No kattoo mitein tolle käy, tällä hetkellä ei khyllä paljoa kiinnosta edes alelaarit, aika kökön näkönen ku toi khyllä oli :/... Mutta kattoo ku uudempia trailereitä ja niitä arvosteluita tulee :)..."


Joo saa nähä mikä kuvakulma neloseen laitetaan :x... :p... :D! Joo mutta väliin varmaan tosiaan jää :'(... :p... :D, ellei sit alelaarista poimi :saint:, PC:lle vai konsolille :x, jaa-a :p... :D! No PC:tä ei khyllä edes vielä ole joten :'(, mutta eiköhän se kohtapuolin jo hommata =)... B), voisikin blogata seuraavaksi yhden "vaihtoehdon" jonka Matsku bongas B)... :p... :D!

Postal 3 chat -kuva!



Vai että kolmatta osaa jo pukkaa :x, no mikäpäs siinä :), joopS :p... :D!

No comments: