Wednesday, August 22, 2007

Label inverted <3... B)... :p... :D, sekä Stalker :x...


Joo eli "käänsimpä" noi labelit toisinpäin eli nyt linkitän niihin enkä niistä muualle pienemmällä listalla =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ai ette tajunnu hölkäsen pöläystäkään :x, WAHT :o?!?!? No en mäkään varmaan ois :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Label inverted ja Stalker -kuva!


Joo eli..., noh, eiköhän yhden esimerkin kertominen kerro kaiken =), joopS :p... :D! Joo eli ennen mulla oli tossa monelle pelille oma label (muiden sälien joukossa) josta oli aika vaikea ettiä jotain peliä :/ (tai no onhan ctr+f...), mutta eniten siinä vaivas että lista oli aivan liian pitkä :|, kokoajan pidetessä :'(, varsinkin kun haluan jokaiselle pelille oman labelin =)... B)... :p.... :D! Joo eli ennen toi näytti tältä:


*Shittiä (vaikka food)*
BioShock!
*Shittiä (vaikka autot)*
*Shittiä (vaikka, no jotain...)*
Dead Rising!
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
Halo!
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
Stranglehold!
*Shittiä (vaikka, jotain...)*
*Shittiä (vaikka, jotain...)*


Joo ompa tuolta nyt kiva kaivaa..., no mitä peliä haluakaan! No mutta nyt tilanne on tällänen B):


BioShock!
Dead Rising!
Halo!
Stranglehold!



Joo eli jokaisella pelillä on oma labelinsä vanhaan tyyliiin =), mutta hoidan linkityksen blogauksen kautta kautta enkä pidä sitä jätti label listaa esillä, joten..., jepS B)!


Joo iso työ on khyllä edessä tehä kaikille tollein :/, tai siis HEMMETIN iso :'(, mutta khyllä se on sen arvoinen =), kait :/... :'(... :p... :D, no ainakin löytää nopeammin ja selvemmin jos jotain haluaa ettiä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo Kolkin peleille tosiaan tein jo oman :), vielä pitää tehä..., no kaikille muille :saint:, FUCK YEAH B)!


Joo eli kaikki jutut saa oman tollainen =), unohtamatta tyyppejä :x?!?!? No jokaiselle oma shittinsä (:D), Stalkerin se jo saadessa kun Tilt 2.0 luettelon tein =), helppo/nopea kun se oli :)... :ashamed:... :'(... :p... :D! No "Tilt 1.0":han on h3lvetinmoinen työ :'(, TSII-SUS :|, mutta eipä siinä kauaa mene jos joka päivä vähän jaksaa hoitaa :), niin ja uudet kun heti päivitetään =), joopS :p... :D! Joo eli...


...eli, ÖÖÖööö :p, päivittämään tätä B)... :D! Niin mihis tää nyt meneekään =), ÖÖÖööö :p... :D, no ainakin taas Stalkeriin, blogipäivitykseen (joka pitää tehä) ja ÖÖÖööö, no siinäpä ne :), vaan :'(, joopS :p, EHEHHEEEEEeeeee :D!

No comments: