Saturday, January 12, 2008

Eilisten shittien (:p... :D) läpikäynti <3...


Tai no "tavallaan" (:p... :D) noi on khyllä tämän päiväisiä shittejä (:p... :D) :x, koska blogaus venähti tämän päivän puolelle :'(, puhumattakaan siitä että tänään noi vasta blogaan :ashamed:, mutta..., joopS :p... :D! Joo täytyy khyllä heti hehQttaa tota Advance Scarttia =)... :x, vaikka tosiaan paljon parempaa liitintä, eli komponenttia, käytän pelaamiseen B), WAHT :o?!?!? No tosiaan pelaamiseen ;), tota käytän pelivideoiden kuvaamiseen =), FUCK YEAH B)/noH :x, no 30€ pitää niinQ (:p... :D) siitä maksaa :|, kun ei ton mukana tullut köyhimys (:p... :D) scartti osaa nauhottaa (tai sen kautta ei voi nauhottaa, paitsi jos suttuinen kuva ihan omilla väreillään kelpaa :p... :D) :'(, huoh |O... Niin ja ei sovi unohtaa että aikaa menee hemmetisti niiden videoiden tekoon :'(, mutta, noh, sehän on hemmetin kivaa =) (niin videoiden teko B), ei ajan menettäminen :'(... :p... :D), varsinkin kun nyt saa kunnon kuvaa kehiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta yhen videon ehin jo sössimään huonolla kuvan laadulla :'(... :x, no digikameralla nauhotin yhen videon :saint:, joka on melkein jo valmis (editoinnit ;)...) B), mutta kuva vaan kusee aikalailla :/, mutta, noh, video on aina video =), FUCK YEAH B)/noH :'( (sen videon huonolle laadulle :(...), joopS :p... :D! Joo mutta enpä ole täällä sitä videota mainostamassa :'(... :x, WAHT :o?!?!? No tän päivän jälkeen mennään taas "laiskottelu tauolle" :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Mutta khyllä mä sitä muualla tietenkin mainostan =)... :saint:... B)... :p... :D, ehdottomasti nyt tietenkin MatoApinalla =), mutta ei sovi unohtaa mun englannin kielistä blogiani B), jolla blogaan..., no lukekaa sieltä ;)... |O... :p... :D, jos edes ymmärrätte (tarkoittaen lähinnä mun huonoa enkkua...) :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo uuden blogin myötä jaksoin sitten VIHDOIN ja VIIMEIN "tehdä" (no onhan mulla se vanhakin :), mutta se on ihan "sotkussa" :/... :ashamed:... :'(, joten uusi tänne kiitos B), joopS :p... :D) Picasa Albumin kaikille blogikuville B)... Joo tonne sitten meneekin kaikkien blogauksien kuvat aikanaan :saint:, mutta tosiaan aikanaan :x, no ikuisuushan noihin kaikkien blogauksien siirtoon menee :'(, mutta..., joopS :p... :D! Eikä sovi tietenkään unohtaa kaikkien blogauksien listaa =)... :saint:... B), joka tulee khyllä siirtymään :'(... :x, niin toi päivä missä toi lista on :saint:, eli toi edellinen linkki johtaa jonku ajan päästä, noh, ei minnekkään (tai no khyllä johonkin sentään johtaa tyhjyyden sijasta :), mutta...) :'(, joopS :p... :D! No mutta :p, mitäs jos mentäisiin tästä pa5ka puheesta sinne kunnon asiaan =)... :/... :ashamed:... :'(, eli ostosten selostamiseen :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D!


Pikaliimaa: Joo alkaa paikat jo hajoilla käsiin :'(, joten :saint:..., joopS :p... :D! No ei :x, tai khyllä :o, no khyllä ne paikat hajoilee käsiin :'(... :p... :D, mutta niitten takia nyt pikaliimaa ostettu |O... :p... :D, vaan sen takia että yks "juttu" (:p... :D) hajos :'(, mutta joo, ei siitä sen enempää :|... :'(, joopS :p... :D!


Nappi karkkeja: No eipä ole paljoa lisättävää edelliseen selostukseen :saint:... :/... :'(... :p... :D, joka meni suunnilleen näin: "hyviä on :), joopS :p... :D", joopS :p... :D... :ashamed:... :'(!


Irtarit: Häh :x, WAHT :o?!?!? No eihän näistä pitänyt enään blogata :|, mutta pitkään aikaan kun ei ole blogannut :'(, niin :saint:..., joopS :p... :D! No joo, eiköhän tämä sitten ollu viimenen naula irtareiden arkkuun :'(... :x, no eipä ole noista mitään sanottavaa :|... :ashamed:... :'(, niin paitsi se TUTTU ja TURVALLINEN (:p... :D) että on noi khyllä hemmetin hyviä =), joopS :p... :D!


Amerikan pastilleja: Joo on nää khyllä hyviä suklaita =), vaikka ei ihan kokonaan khyllä sellaisiksi voida laskea :/, mutta..., joopS :p... :D! No mutta, nämä kelpaa siis MAINIOSTI *SYDÄN*...


Purkka+hammasharja: No tämä voi ihmetyttää vähän :x, mutta, noh, ilmaseksi sai ton purkkapussin hammasharjan mukana ja vanha hammasharja alkaa/alko (B)... :p... :D) ole jo entinen :'(, niin, no VARMA kauppahan tämä oli =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Pizzaa: Joo kahtaa eri pizzaa oli tällä kertaa =), puoliksi toista ja puoliksi toista (äitin kanssa) =)... :saint:... B), joten, ÖÖÖööö :p, joopS :p... :D!


Pringles Original: Joo eipä ole pitkään aikaan ollut leffateatterikäyntiä tai leffailtaa :'(, joten sipsiä teki taas mieli =)... :x, no niihin kun nykyään vaan, tai "vaan" (:p... :D) ostan sipsiä ettei siihen kyllästy niinku yhessä vaiheessa tapahtu :'(, erikoisia näiden pitää olla :saint:, joopS :p... :D!


Limua: Joo löytyy kahta eri Colaa, yhtiä huonoinpia (no Classic Cola taitaa olla se huonoin |O, unohtamatta Pirkka yms shitti Colia :|... :'(... :p... :D) ja sitä parasta =), sekä Mountainia joka on nimetty (täältä päästä :p... :D) parhaimmaksi limuksi *SYDÄN*, eli, noh, khyllä kelpaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Advanced SCART AV Cable: Joo eiköhän tosta höpisty jo ihan tarpeeksi :saint:, korkealaatuiset (kuvaltaan, laadultaan en sitten tiedä :/... :'(... :p... :D) nauhotukset odottavat omistajaansa =), FUCK YEAH B)/noH :x, no aikaa menee :'(, mutta senkun menkööt :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo ja "pieni" (:p... :D) maininta vielä kajarisuojista :saint:, ne otin taas käyttöön "uudennäköisyyden" takia =), FUCK YE..., joopS :p... :D! No mutta :p, siinäpä ne herkut nyt sitten oli tältä erää =)...


Eiliset shitit (:p... :D) B) -kuva!


...mitäpä sitä muuta sanomaan kun että khyllä TOD kelpaaH *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

No comments: