Tuesday, August 28, 2007

Mässyostoksillapa hyvinkin <3... :p... :D!


Joo tuttuun tyyliin taas eilen ostettiin shittii (:p... :D), jota ei jaksanut blogata :|... |O... :ashamed:.... :'(, joopS :p... :D! No sokerikorpuista ois khyllä voinu jotain pölistä B)... :saint:... :p... :D, mutta tänäänkin kun voi niin..., joopS :p... :D!

Tän päivän mässyt ja eiliset korppu jämät -kuva!


Joo tänään sitten tosiaan ostettiin paremmat ostokset =), joista jaksaa blogata B), eli kaippa sitten vaan suoraan selostuksiin :saint:... :p... :D!


Makeiskimara 1kg (jämät :'(, VIELÄKIN :o... :p... :D): Joo edelleen on noita hedelmä shittejä (:p... :D) jäljellä :x, saa nähä pääseekö niistä ikinä eroon :'(?!?!? Niin syömällä, roskikseen ne menee hetkessä jos alkaa epätoivoiselta näyttämään :ashamed:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEeeeeeee :D!


Sokerikorppu: Joo IKUISUUDEN (:p... :D) kestäviä (mini)rinkeleitä oli taas tarkotus ostaa =), mutta nämä sitten pistivät silmään :), TSII-SUS :|... :x... :p... :D?!?!? No kuten näkyy, lähes kaikki meni heti ekana päivänä :ashamed:... :'(, TSIIIIIiiiiiish :|... :p... :D! Noh, heti kun noi loppuu, eli huomenna :|... :ashamed:... :'(... :p... :D, niin sitten ostamaan niitä (mini)rinkeleitä :), jotka kestävätkin koko loppuviikon =), FUCK YEAH B), toivottavasti :/... :ashamed:... :'(, eiköhän :), joopS :p, EHEHHEEEEEeeeeee :D!


Namelli nappeja: Joo nää on khyllä hyviä =), mutta, kuten on todettu: samoja vaan eli kyllästyy nopeasti eikä edes kunnolla korvaa salmiakkia :/... :'(... :p... :D, mutta khyllä kelpaa silti :), joopS :p... :D!


Namelli suklaa & toffee: Taas näköjään namut (:p... :D) on Namellin :x, merkkikö jostain :saint:... :p... :D?!?!? No enpä tiedä :/... :'(... :p... :D, mutta sen tiedän että nää on hemmetin hyviä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ainoa vaan että hemmetin nopeasti menee tämmönen pussi ja hintaakin (1,69€) kun on aika paljon kokoonsa ja kestäävyytensä nähden niin :/... :'(... Noh, khyllä näitä välillä voi ostaa =), vaikkakin :'(..., joopS :p... :D!


Ei kai noi hedelmät vaan vainoa mua koko loppuelämään :'(, TSII-SUS :|... :p, EHEHHEEEeee :D!

No comments: