Friday, June 15, 2007

Viikonloppu mässyineen ja hymiöineen <3 <3 <3... B)... :D!


Mitään hymiöitä ole hylkäämässä <3 <3 <3... =) =) =)... B) B) B), hullujako te vai olette :o :o :o... :x :x :x... :| :| :|, EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeeee :D :D :D! Joo mutta se (viikonloppu) on taas täällä VIHDOIN ja VIIMEIN <3 <3 <3... =) =) =)... B) B) B)... :D :D :D, kuten näkyy hymiöiden kera vielä <3 <3 <3, FUCK YEAH B) B) B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeee :D :D :D! Joo ja huomennahan haetaan sitten se littuTV <3 <3 <3... =) =) =), TOD FUCK YEAH B) B) B)! No mutta taas käytiin tuttuun tyyliin ostoksilla B), selostukset heti perään tuttuun tyyliin =), DAMN I love this smileys <3, FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEEEeeeeeeee :D!


Irtareita: Jatketaan tällä jo tutulla D'oh linjalla <3... =)... B)... :/... |O... :ashamed:... :'(, EHEHHEEEEEEeeeeeeee :D!


Super Mix: Joo (1€:n) floppipussihan tämä <3, jota on pitänyt ostaa/maistaa jo aikoja sitten B), mutta eipä ole jaksanut/innostanut oikein toi pussi :/... :'(... :D, mutta sitä se teki nyt :), viikonlopun ja sen hymiöiden kunniaksi sitten varmaankin <3, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeeeeee :D! Joo ihan OK pussihan toi :), mutta aika tylsä/pahahko :/, joten tuskimpa tulee enään ostettua :|... :/... :'(... :D, mutta khyllä se näin kerran ainakin menee :)...


Pringles Original: Joo eipä ole pitkään aikaan näitä tullut ostettua :/... :'(... :D, joten taas maistuu :), joopS :p... :D!


Nugetteja ja ranskalaisia: Joo eipä ole pitkään aikaan tätäkään tullut syötyä :/... :'(... :D, mutta nyt taas pienen tauon jälkeen pitäisi maistua :), siis maistuu =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeee :D!


DumBle (:D... :/... |O... :'(... :D) Original: Näitäkään ei ole taas pitkään aikaan tullut ostettua :/... :'(... :D, joten..., joopS :p... :D!


Digital Coaxial Interconnect: Joo tulipa sitten Play "Gay (:D)" Station 2:kin hommattua tässä äänijohto (huomenna sitten Kolkkiin...) B), ainoa vaan että väärä tuli sitten valittua :x... :|... :ashamed:... :'(... :D, mutta toi johto käy myös Logitech Z-5400:aan jonka kautta se menee ton liittimen paikkoihin (kuten DVD) =), joten pidetään se säilössä jos joskus tulee tarvitsemaan B), DVD:hen kun tosiaan toi ainakin käy :), ainoa että semmosta ei pahemmin tartte kun on Kolkki ja GayStation (:D) sekä tietokone B) (jonka saa littuun monella tavalla B), kuten vaikka perus VGA:lla :), joka on khyllä ainoa tapa kannettavassa :/, ainakin tässä :ashamed:... :'(... :D), mutta khyllä tota joskus varmaan tulee käyttämään :), ainakin testattua B), joopS :p... :D! No mutta huomenna sitten haetaan se oikea johto :), kuten myös Kolkin johto =), puhumattakaan itse littuTV:stä <3... =), FUCK YEAH B)!


Mountain Dew x2: Joo tätäkään..., joopS :p... :D! Joo kuten on todettu, parasta limua on <3... =)... B), paitsi sillon kun juo/on juonut jolloin tekee mieli toista :'(, mutta sama toisinpäinkin joten ;), Mountain Dew on PARASTA <3, FUCK YEAH B), EHEHEEEeee :D!


Pepsi: Toiseksi parasta Col..., joopS :p... :D! Joo khyllä maistuu =), vaikkakin se alkuperäinen on sitä <3...


Joo eli ihan mukavat eväät tosiaan =), nyt vaan sitten leffat pyörimään noitten kanssa :), eiku ei :x, no huomenna aikasin hakemaan littua ja uusi järjestys pitää tehdä sille B), pitää nyt vaan "tyytyä" pariin ohjelmaan (jotka vie vähemmän aikaa :), ainakin yleiseen leffan kestoon verrattuna ;)... :p... :D, mutta Indyhän olisi ollut tarkoitus kattoa joten reilusti voitetaan aikaa B)... :D, eikä "tarvitse" tehdä arvostelua ;)... :)... :'(, joopS :p... :D), jonka jälkeen alkaa työstämään uutta järkkää ja..., no sitten varmaan jo nuQmaan :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta khyllä tässä väleissä blogaillaan ja chattaillaan :), mitään kuolleita sentään olla :|... :'(, EHEHEHEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo mutta nyt vaan syötävää uuniin ja ohjelmat päälle <3... =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!


Khyl kelpaaH B), varsinkin hymiöt =), EHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

No comments: