Tuesday, June 19, 2007

Tulihan tietenkin karkkia (ja evästäkin) ostettua B)...


Mutta nehän nyt TIETENKIN meni minijääkaappiin <3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeee :D! Joo "ruuista" (nyt semmoseks sanois noita :|... :/... :'(... :D) en nyt sen enempää jaksa sanoa/selitellä, perus moskaahan noi :)... :/... :'(... :D, mutta karkeista voisi <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Lönkkä: Eipä oo tätä pitkään aikaan tullut ostettua :/... :'(... :D, mutta parempi joskus kun ei ollenkaan <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeeeeeee :D! Joo ihan hyvä pussi :), varsikin kun löytyy "kaikki" eli salmiakki (se TOD tärkein <3...), hedelmä ja suklaa =)! Ainoa vaan että kaikki on aika keskikastia :/, tai salmiakin ollessa ihan OK ja hedelmän hyvä ellei jopa tosi hyvä (mutta kovin tärkeä/tarpeellinen ei khyllä edes ole :/, mutta mielummin sitä hyvää kun jotain shittiä :|... :'(... :p... :D), mutta suklaan taas ollessa khyllä lähes mitätön (Milk Duds vaan :|... :'(... :D), mutta sehän hoidetaan ostamalla suklaa erikseen <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, no "turhaa" rahaa kun vaan menee :/... :'(... :D! Mutta muuta "sälää" kun tulee vielä mukana (tikkari, tarra, ööööö :/... :p... :D) niin hemmetin hyvä pussihan tämä khyllä on ja vielä kun halpa (0,95€...) B), niin parhaimpiin kuuluu <3, ainoa vaan että tohon on aika kyllästynyt :/... :'(, mutta pitää vaan taukoja tosta niin jaksaa taas ;)... =)... :p, FUCK YEAH :D!


Rainbow Maitosuklaa: Joo ihan OK suklaa :), tai sanoisiko hyvä kiitos halpan hintansa (1,19€...) <3... =)... B), mutta aika kyllästyttävää/pahaa tää khyllä vaan on :/, varsinkin jos vertaa Fazerin sini, puna, liiloihin (:p... :D) :/, mutta ei niitäkään kovin paljoa jaksa :/, mutta enemmän ku tätä =)... :'(, mutta hinta kun on lähes 2x halvempi (paitsi Fazerin saa khyllä 1,59€:llä monesta paikkaa =), mutta punanen ja liila yleensä siinä 2€:n paikkeilla :/... :'(... :D) niin <3... =)... B), joopS :p... :D!


Mitä sitä tekisikään ilman tota jääkaappia :x... =)... B), tai mitä teki ilman tota :o... :x... :'(, EHEHHEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

No comments: