Wednesday, March 21, 2007

G5 loppukaneetti <3... =)... B), FUCK YEAH :D!



Joo no mitäpä lisäilemään, ihan kävetä paino systeemi tossa tosiaan on :), mutta tuskimpa pahemmin jaksaa säädellä (paitsi ottaa koko homman pois...)! Joo ja onhan toi hiiren nopeus säädinkin hiiressä ihan hyvä :), vaikka aika nopeasti saa ton hiiri valikon auki josta voi säätää tarkemmin (3 asetusta vaan tossa hiiressä...), varsinkin kun mukana tuli ohjelma :), joka ei nyt kovin kummoinen ole :/, mutta ihan kätevä (parempi ku Windowsin oma sentään...) :)... :D! Mutta vähän on vaan vaikea totutella/käyttää tätä hiirtä :/, mutta eiköhän aina alussa ole ja eiköhän tän käytön "opi" aikanaan TÄYDELLISESTI <3... B)... :/... :'(... :D! Joo mutta ihan hyvä hiiri siis tuli siis ostettua :), vaikka olisihan niitä parempiakin voinut olla :/... :'(... :D, kuten yksi vaihtoehto nimeltään Razer "nice name" DeathAdder (jonka vois sit taas hommata pöytäkoneeseen ja vuorotella tän kanssa) <3... B)... :D:



Joo mutta tämä kun nyt niin kiilsi tossa niin hiAnosti ja kaapista löytyy G25 ja G15 tullaan hankkimaan niin olihan tää MUST valinta niiden seuraksi =)... B), FUCK YEAH :D!


Nyt vaan sitä uutta konetta johon tämä ja G15 =).... B) (joka khyllä kävis tähänkin, mutta pöytä pitää vaan hommata ensiksi :'(... :D), FUCK YEAH :D!