Monday, July 9, 2007

More unique shit (:D) <3...

Kuten kuva (parempana) kertoo ;), "unissakävely painajaisia" siis ollaan nähty <3... =)... B), FUCK YE...noH :'(, varsinkin toi tuoliin potkasu :|, jalka oli ihan #&%£$!* pari päivää :'(, TSII-SUS :|... :ashamed:... :p... :D! Joo tekstinä taas jos..., joopS :p... :D!


More unique shit (:D) - kuva!


Olen ainoa joka (painajaisia luvasssa)...

- on nähnyt painajaista että joku jahtaa mua sillalla joten hyppäsin alas siitä sillalta ja misä heräsinkään :x...? Noh, uima-altaasta (Matskun sellaisesta) tietenkin, lähes hukkuen :D... Joo ja koko talo (Matsku ja sen vanhemmat) heräsi ja tuli kattomaan että mitä #&%£$!* :D! Joo sitten vaan takas nukkumaan ton jälkeen ihan normaalisti, jepS!

- on nähnyt painajaista että karhu on tulossa huoneeseen joten hyppäsin ikkunalauteella ja olin valmis hyppäämään alas :o?!?!? No eka kerros sentään :'( (<---hikipisara), mutta olisi siinä oksista (kunnon pensaat nimittäin löytyy siitä ikkunan alta) saanut jotain haavoja varmaan... Joo kaverilla (ei oo Tilttiläinen) oli hauskaa, "tarinan" karhu kun sai olla :D...

- on nähnyt painajaista että käärme hyökkää kimppuun joten nousin sänkyyni pystyyn ihan peloissani, kunnes käärme kietoitui tuoliin, joten päätin potkasta sen hengiltä B)... :D! Noh, aamulla sitten heräsin jalka ihan #&%£$!*, ison mustelman kera :'(...


No mutta :p, se on päivä ohi taas :'(, mutta viikonloppu kolkuttaa taas yhtä askelta lähempänä <3, FUCK YEAH B)/noH :|, matkaa kun on aika paljon/aivan liikaa :'(, mutta äkkiä se menee =), kuten myös se itse viikonloppukin :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!


Eli nuQmaan siis :saint:--->

No comments: