Friday, February 9, 2007

Leffaa ja herkkuja <3... =)... B)... :D!


Joo tervetuloa taas realiiaikaan ;)... :p... :D! Joo tosiaan mässyt tossa nyt odottaa omistajaansa sekä leffan jatkuminen :), khyllä kelpaa =)... Joo hieno hidastuskohta muuten näkyy kuvassa =), vaikka kaukana Matrixeista yms... kunnon leffoista <3... :'(, mutta ihan katottava hidastus oli :)... :p... :D! Joo mutta takas leffan ääreen herkkujen kera <3... =)... B), YEAH :D!


Joo eli nyt tämä raina (kirjaimellisesti...) on sitten nähty :)... :'(... :p... :D, joopS! No eipä ole paljoa khyllä sanottavaa :/, tommosta suht koht viihdyttävää mäiskettä muutamalla hidastuksella oli :), mutta eipä pahemmin missään vaiheessa kiinnostanut kuoleeko joku, kuhan vaan katto mättöä... Jaa vai että mitä Jennifer "Alias" Garnerin leffasuoritukseen, no näyttelijä se ihan hyvin :), mutta ei miteinkään erikoisesti, aika sama olisiko se kuollut vai ei... No mutta joo, semmonen oli mitä odottelikin, ihan katottavaa viihdettä jos ei huippuleffaa hae :), mutta jos hakee niin pysykää kaukana, SURKEA vitonen pamahtaa...


Mun arvosana:
5.3/10

IMDb:n arvosana:
5.0/10


Ihan katottava leffa :), vaikka kiinnostaa enemmän toi täysi limupullo =)... :D, mitein se on täynnä vaikka olen juonut kun hevonen :o... :x... :p, EHEHEHEEEEEEEeeeeeee :D!

No comments: