Monday, March 5, 2007

3.Kuukauden "Karvis" sarjis kalenteri <3... =)... B)... :D!


It's this time again <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo tapahtumia taas riittää =), vaikka ei nyt mitään kovin mielenkiintoisia :/, paitsi jos Hulkki pitää KUNNON bileet niin sit <3... =), mutta saa nyt nähdä pitääkö :/... :'(... :D! Joo mutta tehäämpä tähän aikajärjestyslistassa noi niin saa ehkä jotain selvääkin tästä :)... :ashamed:... :'(... :D!


1.Päivä: Joo loma on tosiaan töistä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ainoa vaan että rahaa menettää ihan v|tusti :|... :/... :'(... :D, mutta khyllä loma on ansaittu ku niin v|tun nopeasti teki niitä töistä B)... :whistle:... :'(... :D!


2.Päivä: Joo leffailtahan oli MatoApinan kanssa Snakes on a Planen ja pizzojen <3... =), khyllä TOD kelpas <3... Joo pieni keskeytys vaan tuli ku "piti" mennä huutokauppaan :/... :'(, vielä turhaan GODDAMN :|... :D! No löytyi sentään pari leffaa sieltä =), mutta niistä myöhemmin sitten :)... :'(... :D!


3.Päivä: MatoApinan Jaakko "Hulk" Apinallahan on synttärit näköjään :), toivottavasti on bileet tiedossa =)...


25.Päivä: (Huonoin aika :D...) Kesäaika alkaa :|... :'(... :D, joopS! No ohan tossa omat puolensakkin :), mutta khyllä se talvi vaan vie kybällä <3... =), FUCK YEAH :D!


Joo siinäpä ne päivät sitten oli :), muuta on khyllä (aika) varmasti luvassa (kuten leffassa käyntejä, ostoksia, synttäreitä, nimppareita jne...), mutta mä niitä teille kerro/näytä (enkä edes nyt voisikaan :'(... :D, niin leffoja, synttärit ja nimipäivät on tiedossa B)... :D), joopS!


Olisin mennyttä miestä ilman sinua, rakas Karvis "sarjis" kalenterini =)... :'(, EHEHEHEEEEEeeeeeeeeeeee :D!

No comments: