Sunday, April 15, 2007

It's Over :'(, TSII-SUS CHRIST :|?!?!?


Joo sinne se viikonloppu taas hurahti ja arki alkaa/jatkuu :'(, #&%£$!* :|?!?!? Noh, uutta pukkaa taas kohta :)... :/... :'(, FUCK YEAH :D! Joo mutta khyllä energiaa saa kohta hankittavasta digiboxista (multi sellaisesta <3...) MM-kisoja varten <3... =)... B), vaikkakin khyllä mielummin littuTV:n ostaisi aikasemmin <3, mutta mitä nyt muutaman viikon siirtyminen :)... :/... :'(... :D! No mutta, kohta päästään multiac... (:D) multitallentamaan <3, tänäänkin piti jättää Se on siinä torstain uusinnalle sekä kattoa Selviytyjät suorana ku 24:nen varas ainoan (yksi viritin sellaisen...) tallentimen :'(, TSII-SUS :|... :/... :D!


No mutta itse kuvaan :p... :D, Phone Booth tällä kertaa pikaisena vuorossa :)... Joo oli khyllä yllättävän hyvä leffa :), kuten eilinen Fight Lanikin (:D)! Pitäisi khyllä hommata kokoelmiin tää :), halvalla kun lähtis/lähtee vielä <3... Noh, kattoo jos joku päivä... No mutta kasin arvoinen suoritus Colinilta jonka parhaimpiin leffoihin tämä kuuluu :), eikä sovi unohtaa Kiefer "Jack Bauer" Sutherlandia <3, joka ei khyllä pahemmin tässä vain näy :/... :'(, mutta ääni suloinen (:D) kuuluu sentään <3... :D! Niin ja lopusta pitää mainita vielä että mukava käänne vielä tuli siinä <3...


Mun arvosana:
8.2/10

IMDb:n arvosana:
7.2/10


Khyllä Phone Booth pitäisi nähdä littuTV:stä (aikasemmin, nythän se vain siirty...) multitallentimen sijaan =)... B)... :'(... :D, vaikka onhan se HEMMETIN kätevä =), mutta khyllä littuTV olis "kivempi" =)... B)... :'(, FUCK YE... NO :|... :'(... :D!

No comments: