Monday, September 3, 2007

Soffia pelattiin taas pitkästä aikaa <3, FUCK YEAH B)!


Joo pitää sitten näköjään näitä vanhoja klassikoita pelata kun uusista ei ole mihinkään :x, BioShiteistäkään :|, WAHT :o?!?!? Joo on se vaan myönnettävä, aikamoinen pettymys toi khyllä oli :/, kiitos kun, maailman parhaaseen peliin, System Shock 2:sen sitä vertaan B)... :'(... :/... Joo mutta nyt, enkä varmaan lähipäivinäkään, jaksa sitä "haukkua" :/ (no lähinnä puhua sen pettymyksestä, ei se nyt niin huono ole että haukkua pitäis...), ties vaikka se paranis vielä =), vaikka eipä pahemmin oikein huvita pelata :/... :'(! Joo ton takia en varmaan ole tässä jaksanut pahemmin blogaillakkaan :/, tai ehkä sen takia että pitäähän nyt lomasta makoillen nauttia =), FUCK YEAH B)/noH :'(... No mutta tänään blogaillaan varmaan enemmän (kuulostipa tutulta :p... :D)!

Gods hand (B)... :p... :D) Soffissa -kuva!


Joo tosiaan Soffia pelattiin pitkästä ja hemmetin hauskaahan se oli/on vieläkin =), varsinkin kun voittaa lähes joka kerta =)... :whistle:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo aika jännä kuva tuli räpsästyä :saint: (muiden satojen, ellei tuhansien :p... :D), näyttää ihan joltain jumalan käsi aseelta (=)... :p... :D) jolla teurastan noi molemmat B)! Mutta oikeastihan vaihdan (tai peli vaihtaa, tapon jälkeen kun ase vaihtuu huonompaan :'(... :p... :D) tossa asetta ku oon tappanu ton etummaisen joka tappo ton kauimmaisen :), eli se siitä jumalan kädestä :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHHEEEEEEeeeee :D!


Ai tuliko niitä voittoja :), no TOD =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta oliko toi ainoa :'(, jaa-a :p... :D, huomenna varmaan blogaillaan enemmän pelailuista :), ellei BioShock masenna vieläkin :'(, joopS :/...


Vai että meni sitten BioShock ryssäämään :/... :'(?!?!? No onneks on SoF =)...

No comments: