Friday, December 21, 2007

Nonih, nyt saa selvää <3, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Sieltähän löytyy irtareita, uusi näyttö, teippiä, uusi näyttö, pizzakuponki rahan kanssa, uusi näyttö, lim..., UUSI NÄYTTÖ :x, WAHT :o?!?!? No miksei nyt jo hankkia tulevan über hÿber (:p... :D) koneen näyttöä etukäteen :saint:, AIVAN ;)... =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)! Joo tota näyttöä on tässä himoinnu jo jonku aikaa ja nyt kun se tuli Anttilaan tarjoukseen (niin entistä enemmän :x, koska tätä ennen se oli 319€ :), niin nyt oli 299€ B), 399€:llä nyt ole ikinä nähnyt :|, tai halunnut nähdä semmoiseen a-hole hintaan |O, joopS :p... :D), niin..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ai mitä mielipiteitä tosta JÄRKÄLEESTÄ =), nimeltään (:p... :D) Samsung SyncMaster 226bw :saint:, no aivan JÄRKYTTÄVÄN hyvä, siis TOD LOiSTava (:p... :D), toi on *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)! Tähänhän saa näkymään samaan aikaan, noh, vaikka mitä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No esimerkkinä vaikka tämän päivän typyn blogaus :saint: (täällä on siis "parempi" kuva ;)... B)... :p... :D), sanalla sanoen MAHTAVAA *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Digikuvatkin näkyy alkuperäisessä koossaan heti :saint:, niin melkein :/, no ei lähelläkään itseasiassa :'(, paitsi jos vertaa pienenpiin shitpileihin (:p... :D) tietenkin B), joopS :p... :D! Joo eli siis :p, HEMMETIN hyvä, siis TOD LOiSTava (:p... :D), "etukäteis" ostos tuli tehtyä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Irtareita, uusi näyttö, teippiä, uusi näyttö, pizzakuponki rahan kanssa, uusi näyttö, lim..., UUSI NÄYTTÖ (:p... :D) B) -kuva!


PS.Joo tässäpä on "alkuperäinen" (no rajaamaton lähinnä, tai siis se juuri :p... :D, paitsi on totakin khyllä rajattu vähän :'(... :p... :D...) edellisestä kuvasta :saint:, pretty nice B), huh =), joopS :p... :D!


Ei muuta kun ihailemaan oma pärstää tosta/tästä JÄRKÄLEESTÄ *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!!!111

No comments: