Thursday, April 23, 2009

Ari Vatanen meets Tontsa car virtuoso <3, OU FUCKING YEAH B)!


Believe It Or Not :saint:, mutta, no mä oon ihan HEMMETIN hyvä ajamaan =), OU FUCKING YEAH B)! Eipä nimittäin kauaa tarvinnut parkkiksella ajaa kun jo siirryttiin kadulle muun liikenteen sekaan ajamaan =), opettajan ollessa aika ihmeissään "mitä me jo täällä tehdään ku pitäis siellä kentällä vielä olla" :x, OU FUCKING YEAH B)! Mutta ennenku edetään "tarinassa", niin on PAkKO khyllä mainostaa ajamisen TOD LOiSTavan KIVUUTTA =), siis ihan hemmetin kivaa touhua *SYDÄN*, varsinkin kun se oli niin goddamn helppoa :x, odottanu että se on yhtään noin helppoa :o, mutta, no ei kai se tämmöselle mestarille olekkaan :saint:, muah :D! Niin autopeli mestari semmoiselle :saint:... :p... :D, jonka sanoinkin kun se kyseli että "miteis nyt näin hyvä" :), eipä ne pelit sittenkään ole niin turhia =), unohtamatta että armeijassa ammuin leikiten kultamitallin B), tai sitten, tai no sitten mä vaan oon niin VITUN LOiSTava kaikessa *SYDÄN*, TOD FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEeeeee :D!

Ennen mun autopelien kokemuksen mainostamista kumosin jo kysymyksen "niin montas kertaa sä siellä mökkitiellä olitkaan ajanut :x", vastaten siihen mitä alussa jo sanoin (joka totta onkin) että yhden kerran vähän testailin :saint:, mutta, no tuskimpa joku pieni 10v sitten testailu vaikutti mihinkään (varsinkin kun jarrutin ilman kytkintä matkustajien, mun ja äitin :p, lentäessä kun leppäkeihäät :'(... :p... :D)! Khyllä on vaan autopelejä kiitettävä =), tai sitten sitä omaa mahti taituruutta *SYDÄN*, kumpaan "vastaukseen" tyydyn ja lukitsen :), jaa-a :saint:, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Joo nyt on vaan sitten mielessä että jos loputkin menee yhtä helposti ja hyvin =), niin pitäisiköhän sitä harkita autokoulunopettajan uraa :saint:, johon, Believe It Or Not :p, auto-opettaja itsekkin vähän leikiten (leikiten ja "leikiten" :p...) suositteli =)! Auto-opettaja tosiaan :p, koska :x, no se on ainoa mitä voisin harkita :)... :|, autokoulunopettaja ei tule kuulonkaan |O?!?!? Ensinnäkin vähän, tai siis aika hemmetin paljon :p, vihaan tommosia "yleisö" tapahtumia (niin olla niiden keskipisteenä) :|, toisekseen se tärkein eli EN TOD rupea opettamaan mitään unen partaalla olevia zombeja |O?!?!? Kokemusta on jo ihan tarpeeks :|, omalta osaltanikin kun pari kertaa olen jo ite nukahtanut niihin tunteihin :saint:... :'(... :|... |O... :p... :D! Mutta auto-opettaja tosiaan =), mitä toi mun opettaja taitaa vaan olla (ainakin puheista päätellen :), niin ja kun en ole koskaan nähnyt sitä opettavan mitään luokkaa :p, mutta se voi olla vaan sattumaa :x... :'(... :p... :D), sitä voisi tosiaan harkita *SYDÄN*, OU YEAH B)!

Mutta kattelee mitein nyt noi vaikeammat asiat (jyrkät mäkilähdöt, taskuparkkeeraukset, liukkaat -ja pimeä ajot yms...) sujuu :/, puhumattakaan siitä teoriakokeesta (opiskella kun en lähes yhtään tykkää :|, kiinnostavia aiheita nyt jotenkuten =), mitä tää vaan vähän on :), mutta vain "vähän" :/, liikaa pientä paska "turha" nippelitietoa kun "pitää" opiskella :|, puhumattakaan niistä "kompakuvista" |O?!?!?), mutta, no eiköhän ne ihan hyvin mene =), joten...

Minä Ari Vatasen kera "kohotettuna" parin pällin (:D) ollessa "tuhottuna" kuvasta *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...auto-opettaja uraako harkitsemaan autonkoulun leikiten läpäsyn jälkeen =), hmmm :saint:, ehkäpä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*... B)! Niin ja mitä otsikkoon :p, "Ari Vatanen virtuoosiksi" mua yhdessä kohdassa nimitettiin :x, ulkonäökin kun on vähän saman verran :), ainakin Hulkin sanoin (kuten mun omien silmienkin mukaan) :p, unohtamatta että rallipelejä lähes rakastan =), joten ralliautokuskiksiko sittenkin *SYDÄN*, jaa-a :saint:, OU FUCKING YEAH B)!

2 comments:

matsku84 said...

Welcome to the club :saint:, meitsikin pääs liikenteen sekaan heti ekalla tunnilla B), FUCK YEAH! Lyhyen kruisailun jälkeen suunnattiin ekoihin liikennevaloihin jokta oli vielä mäkilähtö sellaset :o... B)... :/... no jollain kolmannella yrityksellä se mäkilähtö vasta onnistu auto sammuttamatta :(, mutta onnistu kuitnekin B), FUCK YEAH :D!

tkl84 said...

Ollaan me "nykyaikaset" (:D) ihmiset niin cooleja =), mummi ajo pari ekaa päiväänsä siellä kentällä :x, OU FUCKING YEAH B)! Joo mäkin pääsin jo ekana päivänä mäkilähtöihin :), tokana jo sitten hemmetin jyrkkään sellaiseen =), joka (jyrkkä sellainen :p, matalissa epäonnistu muutaman kerran kun vasta alottelijana harjotteli :(... :p... :D) onnistui heti ekalla kerralla ajo-opettajan ollessa ihan käkenä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! On tää kiva olla tämmönen nykyaikainen HuippuH AdvanceD (:p, EHEHEHEEEeeee :D) ihminen *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*... B)!