Wednesday, October 3, 2007

Päivän "Big - Isoksi yhdessä yössä" elokuva!


Joo oli khyl "kova" leffa =), vaikkakin 101:nen kertaa sen jo näki B)... :/... :'(, joopS :p... :D! Joo voisikin tehdä pienen arvostelun tosta :), pitkään PITKÄÄN aikaa kun ei ole :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Joo ihan "kiva" juoni tässä khyllä on, tai oli, nykyään kun tämmösiä tulee lähes joka päivä, kuten esim. 13 ja risat (muita ei khyllä tule mieleen :D)! Joo eli pikkupoika toivoo että se kasvaisi yhdessä yössä isoks ku..., kattokaa ite ;), joopS :p... :D! No toivehan yllätys YLLÄTYS totetutuu ja sitten sitä mennään aikuisten tylsään maailmaan, tehden siitä mielenkiintoinen, ainakin omalta osalta! Joo leffa etenee hyvin eikä tylsiä kohtia pahemmin ole :), ellei koko leffa sitten ole tylsä, mitä se varmaan aika monelle on... Ainakin jos on vähän vanhempi, eiköhän tää lapsille ole suunnattu/sovi niille paremmin... Ite ainakin tykkäsin tästä nuorempana paljon enemmän, mutta sillon tän näki ekaa kertaa ja..., no lapsillehan tämä on suunnattu! Mutta khyllä tää silti vielä maistu hyvälle :), vaikka lähes kymmenen kertaa tää on nähty... Joo vanha leffahan tää tosiaan, jossa on aika "hauska" nähä tyyppejä ihan/aika nuorina, mutta eipä mitään kovin isoja tähtiä tässä khyllä vaan ole, niin Tomppa sedän lisäksi! No pari tunnistettavaa khyllä löytyy :), mutta niitä jaksa alkaa nimeämään :/, eli googlettelemaan :ashamed:... :p... :D! No mutta itse leffaan, hyvin tosiaan etenee alusta loppuun asti! Ainoa mikä khyllä häiritsee on että itkevää äitiä ei näytetä (lähes) yhtään :/, ei edes kutsu poliiseja apuun |O, TSII-SUS :|... :p... :D! No ehkä poliisit ois voinu jättää väliin (niinku tehtiinkin), mutta khyllä nyt ois äidin hädissään itkemistä pitäny näyttää... No kaippa tossa lapsi katsojia ajateltiin, no silmät vaan kiinni niinku *kröhöm* kohtauksissa ;), jota ois vähän pidemmälle voitu näyttää (tosiaan vähän näytettiin riisumista) B)... :p... :D! Joo parhaimpiin kohtiin khyllä kuuluu jalkapianon pomputtelu lelukaupassa pomon kanssa sekä tietenkin surullisen hyvä loppu :), jossa meinasi edelleenkin itkeä kuten pienenä :'(... :p... :D, mutta ei nyt ihan sentään kuitenkaan enään B)... :whistle:, no okei, pari tippaa tuli :ashamed:... :'(, muistojen takia ;)... :saint:... :whistle:, joopS :p... :D! Joo eli hyvä leffa tosiaan :), mutta empä usko että kovin moni yhtyy tohon mielipiteeseen :/, mutta omapa on häviönsä :|... :'(, kahdeksikko pamahtaa =), joopS :p... :D!


Big - Isoksi yhdessä yössä takaisin pieneksi -kuva!


Mun arvosana:
7.8/10

IMDb:n arvosana:
7.2/10


Menenkin itkemään itseni uneen =)... :saint:... B), so sad :'(, SO SAD :/, SO SAD :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeee :D!

No comments: