Wednesday, October 3, 2007

Tänään ohjelmistossa!


Joo empä sitten muuta blogattavaa keksiny (eli muuta ei varmaan tule) :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo ja senkin takia ohjelmat kun pitkästä aikaa kattoo leffan, Big - Isoksi yhdessä yössä, nimittäin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo just LOiSTava leffa =), 100x toi on tosiaan jo nähty B), 101 kerta pamahtakoot tänään :saint:, joopS :p... :D! Mutta niihin ohjelma selostuksiin :saint:...


Ohjelmat ja elokuva -kuva!


Kaunarit: Tuli ja meni :)... :'(, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :)... :'(, joopS :p... :D!


BB Extra: Extraa LOiSTavaan ohjelmaan B), itse extrankin ollen LOiSTava =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Big - Isoksi yhdessä yössä: Joo tääpä tosiaan tulee tänään =), 101 kertaa jo :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D!


BB: On tää khyl LOiSTava ohjelma =), mutta missä on Akiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :'( :'( :'(, TSII-SUS :| :| :|, joopS :p... :D! No onneks Timo on jyräämässä =), sekä Saulikin jonku verran :), ilman niitähän tää ois täyttä pa5kaa :|, mitä tää khyllä "tavallaan" onkin :'(, mutta ei "tavallaan" :saint:, joopS :p... :D!


Top Gear: Sanoisiko paras ohjelma B), no sanoisi :x, WAHT :o?!?!? Niin auto-ohjelmista ;)... :p... :D, eihän tää nyt sit ole paras jos kaikki LOiSTavuudet (;)... :p... :D) lasketaan :'(, mutta eipä nyt kovin kauaksi niistä jäädä =), mahtava sarja B)!


Conan O'Brien: Semmoselta puulta maistunu jo pitkän aikaan että :|... |O... :'(, joopS :p... :D! Joo senpä takia katotaan vaan silloin tällöin :)... :'(, johon tuskin tämä päivä kuuluu kun niin paljon muuta tulee (kuten leffa) :'(, mutta jonain päivinä siis :saint:, oopS :p... :D!


Tilt.tv: Joo, Ööö, joopS :p... :D, vikoja khyllä löytyny tuhottomasti :|, mutta eiköhän niistä kohtapuolin päästä eroon :), kait :/... Joo ja ei ole Jaana löytänyt voittajaansa B), eipä edes viime "kauden" juontaja :|, mutta tiedä sitten kun on enemmän tota nähnyt :), mutta tuskimpa...


Että sellaista tänään TV:stä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

No comments: